Foto

Olympus TOUGH TG-610

Taman kad ste pomislili da nema snažnijeg, nova TOUGH serija pomerila je granicu izdržljivosti na potpuno novi nivo. Sada zaista ne morate da brinete, vaš fotoaparat će odoleti svakom izazovu. Zahvaljujući najsnažnijoj Olympus tehnologiji do sada, novi TOUGH fotoaparati su postali doslovno neuništivi. Otporni su na vodu, padove, smrzavanje i grebanje do neslućenih granica.

Klizni mehanizam sa dvostrukim zaključavanjem za zaštitu konektora i ležišta za bateriju, kao i dodatni štitnik objektiva omogućavaju vašem TOUGH da preživi skoro sve – od gađanja tortom na dečijem rođendanu, do nepredviđenog pada kada morate da žonglirate između fotoaparata i telefona. Pored toga, TOUGH fotoaparati nude pregršt vrhunskih novih karakteristika koje donose sjajan kvalitet slike, upotrebljivost i sposobnost povezivanja u svakoj situaciji. Možete da pravite slike od 14 megapiksela uz dramatični realizam 3D, zahvaljujući kompatibilnosti sa Eye-Fi karticom, i automatski prenosite slike i video zapise na web ili PC.

Nije potrebno da krenete u šetnju da biste se uverili u čvrstinu i kvalitet slike Olympus TOUGH TG-610. Ipak, ova tehnologija najviše dolazi do izražaja upravo na otvorenom.
bez obzira da li ste pored lokalnog bazena ili na tropskom grebenu, funkcija Automatskog podvodnog balansa belog optimizuje postavke kako bi napravila fotografije podvodnog sveta koje podsećaju na prizore iz emisija Žaka Kustoa. Otporan na vodu** do dubine od 5m, otporan na padove*** sa visine od 1.5m i otporan na smrzavanje**** do -10°C, Olympus TOUGH TG-610 je doslovno neuništiv. Takođe, njegov troinčni (7.6 cm) Super Precision HyperCrystal III LCD sa 920,000 tačaka dolazi do izražaja upravo napolju.

Ovaj displej izuzetno visoke rezolucije, otporan na grebanje, donosi predivne svetle i jasne slike koje je zadovoljstvo pokazati i gledati – čak i po direktnom suncu. Poseban sloj na ekranu smanjuje refleksiju radi bolje vidljivosti, tako da kadriranje, pregled i deljenje slika i video zapisa postaje pravo zadovoljstvo. Impresivni optički zum je još jedan bonus kada radite na otvorenom.

Za krupne planove najrazličitijih akcija, TG-610 ima spreman 5x širokougaoni optički zum (28-140mm*). Povrh svega, TG-610 je veoma jednostavan za upotrebu – zahvaljujući pametnim karakteristikama kao što je Inteligentni automatski režim (i-Auto), osam Magičnih filtera za dodavanje kreativnih efekata HD filmovima i fotografijama, 3D foto i bežičnoj kompatibilnosti sa Eye-Fi karticom, koja omogućava automatski prenos novih fotografija na web lokaciju ili PC računar.

Leave a Reply