olympus-VH-520
Foto

Olympus VH-520 snima jasno i bez zamućenja u 1080p Full HD

Za Olympus VH-520 fotoaparat koji ima svega 25.4 mm od objektiva do kristalno jasnog 3” LCD ekrana, VH-520 zaista ima potpuno neverovatne komponente. Zaboravite na sjajan dizajn, intuitivne komande (snimanje jednim dodirom) i Magične filtere za fotografije i Full HD video. Prava magija leži u 10x optičkom zumu i 26mm širokougaonom objektivu.

Smanjenjem kompleta sočiva, Olympus je uspeo da zameni digitalnu stabilizaciju slike mehaničkim uređajem. Dodajte još i iHS koji postiže visoku osetljivost i visoke ISO vrednosti, i dobili ste fotoaparat koji slika u deliću sekunde – kristalno jasno i bez zamućenja, i po dobrom i po lošem svetlu.

olympus-VH-520

Želite da iskoristite posebne trenutke i fotografske prilike koje život donosi? Upoznajte super stilizovani i kompaktni VH-520 i njegove senzacionalne mogućnosti! Uprkos malim dimenzijama, ovaj kompaktni fotoaparat koji radi po principu „naciljaj i slikaj“, opremljen je najmodernijim tehnologijama, uključujući tu i CMOS senzor od 14 MP, moćni procesor i iHS tehnologije koje vašim slikama i video zapisima donose jasnoću i preciznost – čak i kad slikate u polutami ili noću.

Ugrađeni objektiv omogućava zumiranje sa optičkim uvećanjem od 10x, odnosno 20x uz zum super rezolucije. Olympus VH-520 spreman za umanjenje zamućenja i podrhtavanja prilikom snimanja video zapisa u 1080p Full HD rezoluciji – zahvaljujući Multi-Motion Movie sistemu za stabilizaciju slike. Svoju kreativnost možete da oslobodite uz pomoć osam Magičnih filtera koji će vaše slike i video radove pretvoriti u upečatljiva umetnička dela.

Leave a Reply