Foto

Olympusov OM-D E-M1 postavlja nove standarde

Vlasnici full-frame i APS-C DSLR fotoaparata imaju problem, a Olympus je napravio fotoaparat koji će ga rešiti. Reč je o najnovijoj perjanici Olympusove linije fotoaparata – Olympus OM-D E-M1. DSLR fotoaparati su često preglomazni za nošenje pa je zato novi OM-D E-M1 kompaktniji od svojih glavnih suparnika i savršene je veličine za snimanje u pokretu.

om

U ovom fotoaparatu kombinuju se prenosive dimenzije Micro Four Thirds formata i D-SLR kvalitet slike. Zahvaljujući novom Live MOS senzoru i TruePic VII, procesoru nove generacije, on daje najbolje slike u istoriji Olympusovih fotoaparata. Jedan od aduta E-M1 je i autofokus poznat sa njegovog prethodnika, fotoaparata OM-D, sa DUAL FAST AF – jednim od najbržih autofokusa na svetu koji se sada može koristiti prilikom običnog, ali i uzastopnog snimanja fotografija.

U ovaj fotoaparat je ugrađeno i elektronsko tražilo koje ima uvećanje jednako uvećanju na vrhunskim, full-frame DSLR fotoaparatima, a tu je i  jedinstvena  stabilizacija u  5-osi koja se prvi put u seriji OM-D pojavila na modelu E-M5.

Leave a Reply