Foto

Olympusova VR Serija kompakat aparata i VR-310 kao nosilac serije

Olympusova VR Serija kompakat aparata kombinuje pravu vrednost za uloženi novac i vrhunske specifikacije. Inteligentna VR Serija nudi veći zoom u manjem telu, a recimo Olympus VR-310 nudi “nedostižnu” vrednost za uložen novac. Napokon je stigao fotoaparat koji dokazuje da ne morate potrošiti bogatstvo kako biste uživali u vrhunsko kvalitetoj fotografiji.

Novi Olympus VR-310 nudi nedostižn kvalitet za uložen novac, kombinaciju najnovije tehnologije, najkompaktnijeg dizajna i najjednostavnijeg korišćenja po senzacionalno niskoj ceni. Ovaj kompaktni fotoaparat ima sve što je potrebno kako bi se uklopio u brzi, visoko tehnološki životni stil i cenovnu kategoriju, a u svemu tome je daleko ispred konkurencije.

Nijedan od konkurenata nema ni približno zadivljujuću kombinaciju karakteristika kao fotoaparat VR-310: snažan optički zoom, veoma male dimenzije, sedam Kreativnih Filtera i mogućnost snimanja HD video zapisa.

Sa svim nabrojenim impresivnim specifikacijama, VR-310 je puno više od samo dobre vrednosti za uložen novac. Kvalitet fotografija i filmova koje snima je izvanredna zahvaljujući 10x super širokougaonom 24-240mm* zoom objektivu koji odoleva tankim linijama ovog fotoaparata.

Uz automatske funkcije poput Dvostruke stabilizacije slike i Inteligentnog automatskog načina snimanja (i-Auto), on je savršen nosilac standarda sledeće generacije Olympusove VR Serije koja nudi jednostavne, inteligentne super zoom kompakte po neverovatnoj ceni.

Leave a Reply