Foto

Otkrijte svoj avanturistički duh uz Sony Action Cam sa Wi-Fi podrškom

Ultra kompaktna video kamera sa Full HD podrškom, namenjena ekstremnim sportovima i snimanju iz ugla aktera.

Gde god da vas život navede, uživajte u uzbudljivom snimanju iz ugla aktera (subjektivni kadar) uz pomoć novog Sony Action Cam-a.

Sa težinom od svega 90g sa baterijom, ovaj ultra kompaktni HDR-AS15 Action Cam pruža mogućnost Full HD video zapisa u bilo kojim uslovima, bilo da planinarite, vozite bicikl, ronite, surfujete ili skačete padobranom.

Pričvrstite Action Cam za kacigu ili bord samolepljivim dodacima za montiranje koje dobijate u paketu, napravljenim tako da se jednostavno mogu pričvrstiti na ravne, ali i na zakrivljene površine. Takođe, uz pomoć dodatnog vodootpornog kompleta Action Cam možete nositi na glavi. Na vama je samo da jednostavno pritisnete dugme i snimate bez upotrebe ruku.

Osetljivi Exmor R™ CMOS senzor unutar Action Cam-a omogućava snimanje kristalno jasnih video zapisa sa niskim nivoom šuma, čak i pri veoma slabom osvetljenju, od svitanja do sumraka.

Visokokvalitetni Carl Zeiss® Tessar® objektiv omogućava snimanje ultra-širokih snimaka od 170 stepeni kako bi pružio uzbudljiviji užitak u okruženju, bilo da je u pitanju spuštanje niz ski stazu ili pešačenje kroz šumu. Za udobniji pregled kod kuće, SteadyShot stabilizacija slike čini da slika bude kristalno jasna i bez podrhtavanja čak i kada naiđete na rupe ili neravnine na stazi.

Kamera omogućava 5 režima video zapisa, od najkvalitetnijeg HD 30p, pa sve do VGA video standarda savršenog za duža snimanja. Osim toga, dva specijalna režima usporenog snimanja (4x i 2x) olakšavaju analizu zamaha štapa za golf ili izvođenja trikova BMX-om do najsitnijih detalja.

Action Cam dolazi sa čvrstim vodootpornim kućištem za snimanje po kiši, snegu ili dubinama do 60m. Takođe je odlično i za zaštitu od prljavštine i prašine tokom vožnje kroz blatnjav teren. Dodatna oprema obuhvata: držač za postavljanje na ručke upravljača, traku za nošenje kamere na glavi, kao i vodootporni komplet za postavljanje na glavu za ljubitelje biciklizma, alpinizma, surfovanja, vejkbordinga i ostalih vodenih sportova.

Niz dodatnih aksesoara za kamkorder biće dostupni u budućnosti. Adapter za naginjanje će vam omogućiti da prilagodite ugao snimanja, dok će vam ručni dodatak sa LCD ekranom pružiti mogućnost pregledanja i preciznog praćenja snimaka. Osim ovih dodataka, dostupni su i umeci protiv zamagljivanja, kao i set zamenskih poklopaca za poboljšan kvalitet slike i zvuka prilikom snimanja pod vodom.

Memorijski slot kamere podržava Memory Stick Micro™ (M2) i Micro SD/SDHC (klase 4 ili više) memorijske kartice, a na vama je da odaberete tip kartice koja vam najviše odgovara.

Instaliranjem PlayMemories Mobile aplikacije (za Android i iOS) na pametni telefon ili tablet, moguće je direktno preneti snimak sa Action Cam-a koristeći Wi-Fi. Ova besplatna aplikacija takođe omogućava daljinsko upravljanje kamerom pomoću pametnog telefona.

Novi HDR-AS15 Action Cam je dostupan na evropskom tržištu.

Ključne Specifikacije

Karakterstike

HDR-AS15

Video format

MPEG4-AVC/H.264

Video rezolucija

1920×1080/30p (HQ);

1280×720/30p (STD, SLOW, SSLOW);

680×480/30p (VGA)

Senzor

1/2.3 tip (7.77mm) Exmor R™ CMOS senzor sa približno 11900K piksela (16:9)

Efektivni pikseli

Približno 2.000.000 piksela (1920 x 1080)

Objektiv

Carl Zeiss Tessar 15.3mm (jednako 35mm) / F2.8

Minimalna distanca fokusiranja, približno 30cm

Stabilizacija slike

SteadyShot™ (elektronska) Active Mode stabilizacija slike

Wi-Fi

IEEE 802.11b/g/n (2.4GHz band)

Utičnice

HDMI izlaz (micro);Micro-B/USB2.0 Hi-speed (masovno skladištenje); ulaz za mikrofon (stereo minijack)

Memorijska kartica

Memory Stick Micro™ (Mark 2) i Micro SD/SDHC (klase 4 ili više) kompatibilne memorijske kartice

Ostale karakteristike

Jednoušni zvučnik i ugrađen mikrofon; displej; prikaz datuma i vremena; snimanje u intervalima; brzo premotavanje

Dimenzije DxVxŠ

Približno 24.5mm x 47.0mm x 82.0mm (uključujući bateriju)

Težina

Približno 90g (uključujući bateriju)

Leave a Reply