Foto

Panasonic Lumix FX66

Model FX66 dolazi sa 14.1-megapikselnim senzorom za slike u svetski poznatoj tankoj i elegantnoj FX seriji. Takođe sadrži procesnu tehnologiju „Intelligent Resolution“ za bolji kvalitet slike koja je ugrađena u Venus Engine VI sistem.

Sadrži snažni 5x optički zum koji može ići i do 6.5x. Dodatni 25mm super široki ugao je idealan za fotografisanje kako prostranih predela tako i zatvorenih prostora. Sa 14.1-megapikselnom rezolucijom CCD reprodukuje detaljniji ugao snimka sa mogućnošću doterivanja ili još snažniji Extra Optički Zum koji koristi njegov središnji deo.

AF akustična brzina u FX66 modelu je na najbržem industrijskom nivou. Kombinovan sa početnim bitom velike brzine, ovo daje FX66 modelu najbrži industrijski nivo odgovora koji pomaže da bude ostvarena čak i najbrža fotografska mogućnost. Veliki inteligentni LCD veličine 2.7 inča nudi dinamičan i jasan pogled iz njegovog „džepnog” oblika. Zahvaljujući efikasnom procesoru slike LSI visoke energije i sistemu Venus Engine VI trajanje baterije je veoma dugo sa oko 380 ispucanih slika sa jednim punjenjem.

Nove opcije dodate ovom modelu doprinose boljoj zabavi u ležernom fotografisanju. Srećna opcija, opcija u boji iA načina, omogućuje da fotografije i filmovi izgledaju prirodnije sa primenom filter boja. Nova opcija u Izboru scena, Estetska opcija (Cosmetic mode) omogućava stvaranje portreta u željenoj boji i transparentnosti kože. Opcija za zalazak sunca doprinosu „hvatanju“ impresivnog zalaska sunca.

Sa raznolikošću ponuđenih boja (crna, srebrna, plava i ljubičasta) od visoko kvalitetne aluminijske teksture, tanki i super kompaktni model FX66 najbolje pristaje korisnicima koji žele upravo elegantni fotoaparat. Ovaj model će se pojaviti na tržištu u martu.

Leave a Reply