Foto

Panasonic LUMIX GF3 – tanak, elegantan i jednostavan za upotrebu

Tanak, elegantan i jednostavan za upotrebu, LUMIX GF3 snima trenutke koje želite da zapamtite uz izuzetne detalje. Panasonic-ov LUMIX GF3, najmanji i najlakši LUMIX G sistemski foto aparat sa zamenjivim sočivom, dizajniran je da Vam pomogne da iz svakog trenutka izvučete maksimu. Jednostavan za upotrebu, opremljen velikim brojem funkcija i sa težinom od samo 225g, LUMIX GF3 donosi DSLR kvalitet slike na dlan.Iskoristite više iz svakog trenutka

LUMIX GF3 podiže fotografije na sledeći nivo i ne opterećuje  dodatnom težinom. Uz senzor slike koji je znatno veći od prosečnih point-and-shoot foto aparata, LUMIX GF3 pruža visok kvalitet fotografija i AVCHD Full HD video zapise uz foto aparat koji je mali i tanak da može da stane u džep ili torbu.

Upoznajte vaš svet

LUMIX GF3 približava nam kreativnu fotografiju. Jednostavna upotreba kontrola omogućava da svet snimite onako kako ga vidite. Zadivljujući, intuitivan 3-inčni LCD ekran osetljiv na dodir, dozvoljava da pre snimanja primenite i proverite kreativne efekte, zahvaljujući čemu možete lako da eksperimentišete, dok napredne automatske funkcije – uključujući “Creative Control” i “Photo Style” – daju profesionalne rezultate, istog trenutka.

Preuzmite kontrolu

Život se odvija brzo ali ga nećete propustiti uz LUMIX GF3. Aparat automatski fokusira scenu za 0.18 sekundi*, što ga čini savršenim za snimanje izvanrednih scena istog trenutka kada ih primetite. Bez obzira da li ste sa prijateljima na zabavi ili snimate scenu na ulici, LUMIX GF3 biće uz vas i omogućiti brzu, preciznu i umetničku fotografiju. Uz aluminijumsko kućište, pristupačno hvatište i jednu od četiri dostupne boje, LUMIX GF3 je savršen saputnik za svaki dan.

Leave a Reply