Foto

Panasonic LUMIX GH4 snima 4k video

 

4k video snimanje, mobilnost te intuitivno fotografisanje u svim uslovima odlike su koje Panasonic LUMIX GH4 čine zanimljivim fotoaparatom s izmenjivim objektivom, pomerajući granice prosumer fotografisanja i snimanja.

Panasonic je danas predstavio LUMIX DMC-GH4, svoj najnapredniji DSLM (Digital Singl Lens Mirorless) bezogeldalni digitalni fotoaparat vrhunskim specifikacijama, koji poseduje najnoviju tehnologiju – uključujući 4k snimanje – razvijenu kako bi išla u korak sa zahtevima profesionalnog fotografisanja i snimanja, ali i rada entuzijasta.

Panasonic-LUMIX-GH4

panasonic-lumix-dmc-gh4-2

Kompaktan, robusan i lagan, LUMIX DMC-GH4 je savršen za profesionalne fotografe koji su specijalizovali  za rad na terenu, a njegov novorazvijeni senzor slike, široki ugao Micro Four Third objektiva i 4k video snimanje donose čitav spektar mogućnosti namenjenih profesionalnim i kreativnim snimateljima.

panasonic_lumix_gh4-1

Zahvaljujući unapređenom 16,05 megapikselnom Live MOS senzoru kao i Venus Engine procesoru, zajedno, s takođe poboljšanim, brzim i preciznim AF sistemom LUMIX DMC-GH4 je projektovan za precizno upravljanje i postizanje profesionalnih rezultata u bilo kojim situacijama.

Telo ovoga fotoaparata klasičnog je dizajna, robusno, te jednostavno i ugodno za držanje, a ujedno je i otporno na kapljice i prašinu, omogućujući stvaranje savršenih fotografija i video snimaka odolijevajući svim mogućim uslovima snimanja.

Leave a Reply