Foto

Pentax Optio H90

Pentax Optio H90 je dizajniran u minimalističkom i čistom stilu, a izuzetna pažnja je poklonjena ergonomiji aparata te rasporedu i kvaliteti upravljačkih tastera. Napredne karakteristike koje se kriju u sjajno dizajniranom kućištu još jedan su razlog za druženje sa ovim atraktivnim i funkcionalnim modelom.

Izvanredni kvalitet slike za koju je zaslužna renomirana Pentax optika, kvalitetan senzor rezolucije 12 megapiksela, te novi procesor za obradu slike omogućuju vam snimanje atraktivnih fotografija punih detalja, te verne reprodukcije boja. Uprkos svojim kompaktnim dimenzijama, optički zum modela Optio H90 pokriva žarišnu dužinu od širokih 28mm do 140mm (prema 35mm formatu).

Širokougaoni 5 x optički zum koji polazi od 28 mm omogućiće vam snimanje velike grupe ljudi u ograničenom prostoru te zanimljivih pejsaža. Takođe, aparat sa takvim mogućnostima je pogodan za snimanje velikog broja različitih motiva, od pejsaža, arhitekture i grupnih fotografija do fotografija motiva snimanih iz velike udaljenosti.

Kad vam je potrebna brzina, Optio H90 će se i tu iskazati – u kontinuitetu može snimiti do 2,9 slika u sekundi.  Svoje filmove možete snimati u visokoj HD rezoluciji te ih pregledati na velikom LCD ekranu od 2,7“, a za lepe portrete brinu se funkcije prepoznavanja lica i osmeha, te detekcija treptaja.

Na velikom ekranu je lakše namestiti pravilan kadar za sjajnu fotografiju, te je jednostavnije pregledati vaše uspomene. REzolucija od 230.000 tačaka osigurava kvalitetan pregled i lakše podešavanje opcija.

Leave a Reply