Foto

Prestigio kamera za automobile RoadRunner HD1

Prestigio je predstavio sasvim novi proizvod koji će unaprediti našu mobilnost – video kameru za automobil – RoadRunner HD1.

Prestigio RoadRunner HD1 je mobilna digitalna kamera sa brojnim mogućnostima, a koja će biti pouzdani svedok u slučaju saobraćajnih nezgoda ili udesa. Uređaj poseduje moćan procesor koji omogućava HD 720P snimanje visoke rezolucije 1280 x 720 @ 30 fps, koja će snimiti svaki detalj.

Uređaj podržava snimanje na SD karticu do 32GB, na ovaj način se može sačuvati do 6 sati podataka i podržava reprodukciju u realnom vremenu i prikaz datuma i vremena. RoadRunner HD1 poseduje i atuomatsko prilagođavanje osetljivosti na svetlost , isporučuje odlične performanse i jasnu sliku u uslovima smanjenje vidljivosti.

U druge važne karakteristike uređaja ubraja se i odličan ugao vidljivosti . RoadRunner HD1 poseduje 120 stepeni objektiv širokog ugla vidljivosti koji dozvoljava fotografisanje šireg prizora. Poseduje i funkciju za detekciju pokreta što omogućava identifikovanje potencijalnih važnih snimaka čime se umanjuje naporna pretraga višečasovnih snimaka.

Uređaj ima širok temperaturni opseg, -35˚C to +70˚C, što omogućava da kamera bude u funkcionalnom stanju pri visokom ili izuzetno niskim temperaturama.

“Prepoznali smo potrebu ljudi za proizvodima koji će im pomoći da izbegnu probleme na putu kao što su: plaćanje osiguranja za nezgode koje nisu nastupile njihovom krivicom, ili dokazivanja realne brzine prilikom vožnje, ili jednostavno mogućnosti da se snimi sve što se događa izvan ili unutar automobila. Zbog toga smo odlučili da lansiramo našu auto kameru, RoadRunner HD1, koja je dostupna od danas.” COO Prestigio Yuri Antoshkin je objasnio. “Stalnom težnjom da pružimo tržištu najbolje visoko-tehnološke proizvode, došli smo do RoadRunner HD1 kamere i uvereni smo da će i ovaj novi proizvod zadovoljiti očekivanja naše ciljne grupe i budućih potrošača”, dodao je on.

Uređaj radi na integrisanu bateriju Li-On koja se može puniti i DV 5V output punjač za automobil, tako da bez obzira koliko daleko vozite, uređaj je uvek na oprezu.

One thought on “Prestigio kamera za automobile RoadRunner HD1

Leave a Reply