Foto

Prestigio takmičenje u fotografiji – vreme je za glasanje

Više od 450 amatera i profesionalnih fotografa, svih nivoa obrazovanja i iskustva, svojim fotografijama učestvovalo je u internacionalnom takmicenju koje je organizovala kompanija Prestigio. Takmičenje je završeno u nedelju, 15. novembra u ponoć, sa približno 1900 prijavljenih fotografija sa svih strana sveta. Proces glasanja je u toku, borba je neizvesna. Finalni rezultati biće objavljeni 1. decembra 2009. godine.

“Sa velikim zadovoljstvom konstatujemo da je u ovom takmičenju učestvovalo četiri puta više radova nego prosle godine”, potvrdila je Catherine Lazure-Guinard, Communications Manager at Prestigio. “Kvalitet i kreativnost prijavljenih radova su impresivni, a ove godine ucesnici su definitivno pomerili standarde!”

Tokom naredne dve nedelje, Prestigio korporativni tim i profesionalni žiri, koga čine Brian Ypperciel, Mark Goldstein, R. Madhu Gopal Rama i Barbee Cain ce napraviti izbor fotografija u svakoj kategoriji: Elegancija, Performanse i Inspiracija. Fotografija sa najviše glasova u svim kategorijama postaće 2009 Grand Prix pobednik.

Posetioci web sajta http://art.prestigio.com mogu glasati za svoje favorite do 25. novembra, po principu jedan glas dnevno. Fotografija koja osvoji najvise glasova na ovaj način postaje Public’s Choice. Svako moze da glasa.

“Pored dugogodisnjeg iskustva kompanije Prestigio sa vise od 10 organizovanjih takmicenja “, rekla je Viktoria Kletskova, Online Marketing Coordinator at Prestigio, “proces glasanja je uvak izazovan. Popularnost Prestigio takmicenja raste i sve vise ucesnika prijavljuje svoje radove, izbor pobednika nikada nije jednostavan i lak. ”

Nagrade koje ce ucesnici osvojiti:

Grand Prix: US $1000
Nominacija Elegancija: US $300 +jedan eksternil HDD iz programa Prestigio
Nominacija Performanse: US $300 + jedan eksterni HDD iz programa Prestigiio
Nominacija Inspiracija: US $300 + jedan eksterni HDD iz programa Prestigiio
Public’s Choice: jedan eksterni HDD iz programa Prestigio

Zvanični rezultati biće objavljeni 1. decembra.

Leave a Reply