Foto

Prestigio takmičenje u fotografiji

Od 15. septembra, amateri i profesionalni fotografi svih nivoa obrazvanja i iskustva dobrodošli su da prijave svoje fotografije za učešće u Prestigio internacionalnom takmičenju 2009. Ostalo je samo mesec dana za vasu prijavu jer se takmičenje završava 15. novembra.

Do sada prijavljeno je preko 150 fotografija i postavljeno na http://art.prestigio.com. Ovu internet stranicu videli su posetioci iz 75 zemalja sveta: Rumunije, Hrvatske, Srbije, Belorusije, Česke, USA, Rusije i drugih. Kategorija “Inspiracija” dobila je najviše prijavljenih fotografija do sada, dok se čini najtežim predstaviti koncept “Performanse”. Da li ćete bas vi uspeti u tome?

Fotografije ce ocenjivati internacionalni tim profesionalnih fotografa: Brian Ypperciel, Mark Goldstein, R. Madhu Gopal Rama i Barbee Cain. Najkreativnije fotografije i/ili koncept biće nagrađeni novčanom nagradom od $1000-

Posetite internet stranicu http://art.prestigio.com kako biste napravili nalog, postavili svoje radove u par koraka, i podelili svoj talenat sa svetom.

Leave a Reply