Foto

Prvi Sony digitalni HD dvogled sa snimajućom funkcijom

Sony je predstavio prvi Digitalni dvogled na svetu koji snima u HD, čak i u 3D tehnici. Ako ste zaljubljenik u prirodu, ovo je prava stvar za vas. Doživite najbolje sadržaje koje priroda može da ponudi, uz živ i detaljan prikaz, a u svemu tome uživajte još više uz saznanje da sve možete ponovo da doživite kod kuće u obliku snimaka savršene jasnoće.

Digitalni dvogledi kompanije Sony sa snimanjem omogućavaju da zaista izbliza posmatramo divlje životinje, sportsku akciju i prirodu, uz snažno uvećanje. Pored toga, u svemu možemo ponovo da uživamo kod kuće, u visokoj rezoluciji i 3D tehnologiji.

Digitalni dvogled sa snimanjem DEV-5 izuzetno je snažan i kompaktan, uz kombinaciju vrhunskog kvaliteta i uvećanja 20x u visokoj rezoluciji. Omogućeno je 2D i 3D snimanje uz GPS označavanje, pa kući možete da ponesete više od uspomena i da ponovo doživite svaki trenutak.

Upravo ste videli nešto neverovatno; sada to možete da podelite sa prijateljima. Snimajte u visokoj rezoluciji na Memory Stick DUO ili SD memorijsku karticu kako biste naknadno pregledali materijal. Slike i video zapise možete čak i da označite pomoću podataka o GPS lokaciji kako biste mogli da pratite svoje avanture u prirodi.

Na najbolji način iskoristite dostupnu količinu svetla u sumrak ili u zoru, uz žive, prirodne boje i visok kontrast. Digitalni dvogledi sa snimanjem koriste najnoviji Exmor R™ CMOS senzor koji omogućava izuzetno efikasno primanje svetla i daje detaljan, jasan prikaz prilikom posmatranja i snimanja.

Ostavite utisak na prijatelje tako što ćete im prikazati kućne video zapise u 3D tehnologiji. Zahvaljujući tome što se video zapis snima pomoću dva G objektiva kompanije Sony, naši digitalni dvogledi sa snimanjem beleže sliku u tri dimenzije i pružaju bioskopski doživljaj ako posedujete televizor sa 3D funkcijom. Ako želite na brzinu da proverite šta ste upravo snimili, u tražilu je takođe dostupan 3D prikaz.

Leave a Reply