Foto

RADVISION novi partner firme Division u vizuelnim komunikacijama

Kompanija DiVISION proširila je svoju ponudu opreme za vizuelne komunikacije potpisivanjem ugovora o distribuciji sa izraelskim proizvođačem video konferencijske opreme RADVISION.

DiVISION u saradnji sa svojim partnerima na tržištu Srbije i u regionu (Crna Gora, BiH, Hrvatska, Slovenija, Makedonija) obezbeđuje potpunu tehničku i komercijalnu podršku za kompletan program RADVISION proizvoda.

Kompanija RADVISION osnovana je 1992. u Izraelu i pripada RAD grupi kompanija koje su poznate širom sveta po svojim rešenjima za telekomunikacije, energetiku, broadcast itd. RADVISION je od samog nastanka sve svoje kapacitete usmerio ka projektovanju pouzdanih i naprednih tehnologija i proizvoda za video konferencijske veze, kao i jasno pozicioniranje na svetskom tržištu otvaranjem kancelarija na svim kontinentima.

I nekoliko reči o samim proizvodima…

RADVISION SCOPIA je platforma koja obezbeđuje video konferenciju sa Full HD kvalitetom slike kako ne bi ste morali da pravite kompromise. Uključena kamera u sistemu poseduje optički zum x10 kao i mogućnost širokouganogog snimanja kako bi mogli da vidite svaki detalj i celu grupu u konferencijskoj sali. Mikrofon u sistemu je konfigurisan tako da pravi 3 zasebna polja oko sebe i fokusira izvor tako da “briše” buku u pozadini. Učesnici konferencije mogu gledati Vaše podatke koje ste izabrali za razmenu kao da su sa Vama u prostoriji sa svim detaljima. Napredne mogućnosti SCOPIA sistema se ogledaju i u tome što možete razmenjivati prezentacije ali i video klipove u Full HD rezoluciji bez ikakvog gubitka na kvalitetu.

Leave a Reply