Foto

Revolucionarni Olympus XZ-1 je od sada dostupan i u srebrnoj boji

Olympusov kompaktni fotoaparat XZ-1 koji je osvojio TIPA nagradu i red dot nagradu za dizajn od sada je raspoloživ i u srebrnoj boji, a kao opcija predstavljen je i novi automatski poklopac objektiva. Ovaj diskretni poklopac se automatski otvara i zatvara kada se fotoaparat uključuje i isključuje.

Uz već poznate verzije u mat crnoj i lakiranoj beloj boji, XZ-1 je sada dostupan i u srebrnoj. Nova srebrna verzija je zadržale sve karakteristike zbog kojih je ovaj kompaktni fotoaparat pravi pobednik: veoma svetlosno jak Olympusov objektiv 1:1.8-2.5, veliki,  osjetljivi 1/1.63” senzor i snažan procesor koji daju neverovatni kvalitet slike i izvanredne performanse u uslovima slabog osvjetljenja.

Rezultati se mogu videti na velikom 3” OLED ekranu. Profesionalni kontrolni prsten na objektivu dozvoljava slobodu kreativnosti osiguravajući jednostavan pristup svim glavnim parametrima. Tu je i niz drugih kreativnih opcija među kojima su Višestruka ekspozicija i šest Umetničkih filtera koje možete koristiti čak i prilikom snimanja HD video zapisa.

Crni poklopac za objektiv LC-63A je elegantnog dizajna sa prednjim poklopcem koji se automatski otvara i zatvara.

Leave a Reply