WB110-samsung
Foto

Samsung predstavio fotoaparat WB 110

Samsung WB110 je najnoviji dodatak Samsungovoj WB seriji fotoaparata sa moćnim zumom koji vas približava akciji i daje vrhunski kvalitet slike.

Model WB110 može da se pohvali 26x optičkim zumom iomogućava vam da čak i sa neverovatne udaljenosti napravite oštre i čiste fotografije.

Zahvaljujući ultra širokougaonom objektivu od 22.3mm na modelu WB110 svako može da iskaže svoju jedinstvenu perspektivu nekog događaja ili situacije. Senzor sa impresivnom rezolucijom od 20.2 MP takođe će osigurati živopisne boje i fotografije pune detalja, za uspomene koje će trajati večno.

WB110-samsung

Opcija Smart Auto, koja se koristi kod fotografisanja, analizira osnovne elemente u kompoziciji fotografije i automatski prilagođava podešavanja za fotografije i snimke, kako bi pomogla korisnicima da naprave najbolji mogući snimak. Opcija Live Panorama vam omogućava da pravite gotovo beskrajne panoramske snimke i da ih pregledate uživo, na ekranu, držeći dugme blende i prelazeći preko scene.

LCD displej hVGA od 3.0” (76.2 mm) kod modela WB110 automatski bira optimalni nivo osvetljenja za svaku situaciju u kojoj se nađete, tako da fotografije i video snimci mogu lako da se pregledaju uz obraćanje pažnje za svaki detalj. Snimanje videa je još jedna od osnovnih funkcija modela WB110, koji može da pravi video-snimke 720p HD kvaliteta kako bi sačuvao najvažnije trenutke koji će izgledati kao da su se upravo dogodili.

Fotoaparat Samsung WB110 idealan je saputnik za one koji žele da odu korak dalje u svojom viziji. Reč je o kompaktnom i dobro dizajniranom uređaju koji poseduje najnovija podešavanja i tehnologiju koja je osmišljena tako da možete da pravite jasnije i živopisnije fotografije gde god da se nalazite.

Leave a Reply