Foto

Samsungova jedinstvena kamera za fotografisanje dece sa dva ekrana

Kompanija Samsung Electronics, Ltd, globalni lider na polju digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije, razvila je kreativno rešenje pomoću kog možete izbeći da vaša deca imaju odsutan pogled na fotografijama sa ovogodišnjeg letovanja. Za sve one roditelje koji se sa putovanja vraćaju sa fotografijama svojih mališana čiji pogledi nisu uprti u kameru, Samsung je razvio čitavu paletu animacija koje su im na raspolaganju na Samsungovim kompaktnim kamerama, tačnije na jedinstvenom modelu 2View.

Kao pionir u kategoriji dual LCD kamera, Samsung je 2009. godine predstavio inovativni model 2View i od tog trenutka je okupirao maštu tržišta kompaktnih kamera, čime je ovoj tehnologiji obezbedio čvrstu poziciju tržišnog lidera. Nove i jedinstvene animacije mogu se prikazivati na prednjem ekranu kamere dok slikate bebe ili malu decu kako biste im okupirali pažnju i bili sigurni u to da će svi oni posebni trenuci sa letovanja biti sačuvani.

Model ST700 može da se pohvali sa osam zabavnih i veselih animacija za decu koje obuhvataju zanimljive crtane filmove koji će zasigurno držati pažnju detetu dok ga slikate. Kako biste bili sigurni da ćete ovog leta imati najnovije i najzabavnije animacije za model ST700, posetite Samsungov vebsajt na adresi www.samsung.com ..

To nije sve – ako im animacije ne privuku pažnju, na modelu ST700 možete da snimite sopstveni film u trajanju od 30 sekundi i puštate ga na prednjem LCD ekranu. Umesto snimaka, inovativni model 2View dopušta vam da na prednjem ekranu kamere koristite i svoje fotografije u slajd-šou formatu, čime takođe možete da zaokupite dečju pažnju, ili da ih nasmejete.

2View modeli PL170 i PL120 uključuju 21 kreativnu animaciju koje će deca opčinjeno gledati ovog letnjeg raspusta. Ove animacije se brzo i jednostavno mogu skinuti sa Samsungovog vebsajta, a može im se pristupiti i preko Intelli-studio interfejsa.

„Veoma smo ponosni na animacije koje smo našim potrošačima stavili na raspolaganje, jer one uvećavaju taj zabavni osećaj koji je vrlo važan deo čitavog doživljaja fotografisanja putem modela 2View. Time im se, takođe, na raspolaganje stavljaju i sve umetničke sposobnosti ovog modela“, prokomentarisao je godpodin S.S. Park, potpredsednik za prodaju i marketing Odseka za digitalni Imaging u kompaniji Samsung Electronics. „Samsung je kao prioritet postavio to da animacije budu dostupne korisnicima i zbog toga smo se potrudili da mogu lako da se preuzmu sa našeg vebsajta, kako bismo svakom potrošaču pružili uslugu potpune povezanosti. Animacije su osmišljene tako da deci budu što zanimljivije, a u kombinaciji sa odličnim kvalitetom slike daju vrhunski paket kompaktne kamere koji našim potrošačima omogućava da ovekoveče posebne porodične trenutke.“

Leave a Reply