Foto

Savršeni kvalitet sočiva u Olympus objektivu sa potpuno metalnim kućištem

Pred vama je novi objektiv koji će vlasnicima Olympus Micro Four Thirds fotoaparata ponuditi mnogo više od izuzetno kvalitetne optike – dizajniran je tako da bude dostojan pratilac predivnim, retro stilizovanim fotoaparatima iz O-MD i PEN serije. Novi M.ZUIKO DIGITAL ED 75mm 1:1.8 (150mm*) “osnovni portret objektiv” ispunjava sva očekivanja.

Svaki foto entuzijasta koji je zainteresovan ili specijalizovan za slikanje portreta i fotografija u zatvorenom prostoru će svakako imati puno koristi od ovog vrhunskog osnovnog objektiva. Beskompromisan kvalitet slike – čak i sa super-svetlom otvorenom blendom od 1:1.8 – ističe se svojim kristalno jasnim kontrastom preciznošću od ivice do ivice, visokom rezolucijom i minimalnom aberacijom.

Ovaj osnovni objektiv od 75mm (150mm*) je potpuno posvećen preciznosti – od naprednih tehnologija izrade i poliranja, pa sve do vrhunskih optičkih performansi i izuzetnih detalja u fotografijama i video zapisima. I pred svih impresivnih karakteristika, ovaj objektiv ostao je izuzetno kompaktan i jednostavan za rukovanje. *ekviv. 35mm žižnoj daljini

Leave a Reply