Foto

Širokougaoni BenQ E1465

BenQ danas sa ponosom najavljuje debi digitalnog fotoaparata E1465 Ovaj fotoaparat sa 14 megapiksela ponosi se svojom obnovljenom panoramskom funkcijom, kao i širokom paletom mogućnosti, uključujući 5cm-super makro režim, širokougaoni objektiv od 27mm, snimanje filmova sa 720p, visokom ISO osetljivošću od 6400. E1465 je napravljen za ljude koji traže jednostavnost u svom poslovnom životu, da ne moraju da uče komplikovane funkcije, a da ipak budu u stanju da naprave slike koje oduzimaju dah.

Režim panorame kod BenQ-ovog modela E1465 se lako koristi i omogućava da svako snimi spektakularan snimak horizonta a da ne propusti ni najmanji detalj. Ova funkcija je dizajnirana da obuhvati ceo horizont u jednom snimku stapajući 2 do 3 slike u jednu veliku bešavnu sliku. E1465 vas navodi kadar-po-kadar dok snimate ceo prizor prirodne lepote ili užurbanu uličnu scenu.

Pređite na super makro i približite se na 5 cm da postignete neverovatne detalje i još bolje se upoznate sa subjektima. Snimite svoju hranu izbliza ili cvet sa kapljicama rose. E1465 je napravljen sa potrebama fotografa na umu – oslonite se na širokougaoni objektiv od 27mm i nemojte nikad brinuti o snimcima za koje je potreban širi pogled.

Uživajte u fotografisanju na potpuno novom nivou sa E1465, sa predivnim specijalnim efektima, i otkrijte svoj kreativni stil u fotografiji. Dodajte efekte sa LOMO, FISHEYE i COLOR ACCENT za jedinstveni lični pečat. Napravite filmove sa kolažima fotografija ili snimke visoke definicije od 720p i zabeležite specijalne trenutke u svom životu.

Leave a Reply