Foto

Sony Bloggie MHS-PM5K kamkorder za blogere

Kamkorder koji vidi više i dalje i od Sauronovog oka, a iako namenjena za svakodnevna snimanja – nije namenjena samo za blogerima.

Ako te je gledajući stare fotografije zanimalo šta se dešavalo iza fotografa, levo, desno, iznad i ispod njega, Sony je odlučio da te obraduje i da na tržište izbaci prvi kamkorder sa “riblje oko” objektivom koji je u stanju da napravi snimke koji pokrivaju 360 stepeni oko njega. Uz njega dolazi i softver koji je u stanju da od ovog snimka napravi normalan video-klip kako bi čitava stvar potpuno izgubila smisao.

Bez obzira na to gde se nalazite i šta radite. Snimajte sva neverovatna iskustva dok se dešavaju i delite ih na mreži pomoću samo nekoliko klikova. Snimajte oštre, detaljne fotografije i 1080HD video zapise prepune detalja. Jednostavno je… i veoma zabavno.

Zabavno je snimati fotografije ili video zapise na kojima ste vi. Međutim, ne možete videti šta je na ekranu dok fotoaparat držite u potpuno ispruženoj ruci. Obrtni objektiv može se okrenuti za 270 stepeni, što omogućava prijatno kadriranje iz bilo kojeg ugla.

Ne dajte da vas zavara njegov zabavan, fanki dizajn. bloggie™ je opremljen nekim korisnim funkcijama koje će vam pomoći da snimite lepše fotografije. SteadyShot smanjuje podrhtavanje fotoaparata prilikom snimanja iz ruke, do Face Detection fino podešava postavke fotoaparata za oštre, očaravajuće.

Bloggie predstavlja lak način da ažurirate svoj blog ili objavite sadržaj na Web lokaciji neke zajednice za društveno umrežavanje dok ste na putu. Samo uperite i snimite: zatim priključite bloggie™ na bilo koji PC ili Mac® i otpremite zabavne, spontane momente pomoću ugrađenog softvera PMB Portable.

Leave a Reply