Foto

Sjajna Sony-jeva BRAVIA PhotoTV HD tehnologija

Snimanje srećnih trenutaka i njihovo deljenje sa voljenim osobama nikada nije bilo jednostavnije zahvaljujući Cyber-shot™ fotoaparatima i tehnologiji BRAVIA PhotoTV HD.

Sony-jev najnoviji model Cyber-shot™ digitalnog fotoaparata, T77, poseduje mnoštvo pametnih funkcija koje svakome omogućavaju da se pretvori i iskusnog fotografa u roku od nekoliko minuta. Najbolje od svega je što svoja fotografska remek dela više ne morate da prikazujete sa čvrstog diska ili Memory Stick™ kartice.

Ako posedujete BRAVIA LCD televizor sa tehnologijom PhotoTV HD moći ćete da se hvalite svojim najnovijim fotografijama u visokoj rezoluciji od koje zastaje dah. Uz Cyber-shot™ T77 neuspele fotografije postaju stvar prošlosti. Tehnologija Face Detection automatski prilagođava podešavanja fotoaparata da biste dobili zapanjujuću jasnoću i prelepe fotografije svaki put. Potpuno nova tehnologija „Anti-blink“ takođe smanjuje rizik od toga da će zatvorene oči pokvariti odličan portret.

Cyber-shot™ T77 vam omogućava čak i da snimite više srećnih trenutaka zahvaljujući režimu Smile Shutter. Samo uperiteT77, a on će automatski okinuti kada prepozna nasmejano lice, dok tehnologija Optical SteadyShot uklanja efekte podrhtavanja fotoaparata.

Sada kada ste snimili gomilu odličnih fotografija, poželećete da ih podelite sa prijateljima i porodicom. Naši BRAVIA televizori koji poseduju tehnologiju PhotoTV HD učiniće da vaše fotografije izgledaju najbolje moguće.

Povežite Cyber-shot™ T77 sa svojim televizorom putem HDMI™ kabla i vaše fotografije će oživeti sa bogatim, živim bojamaizuzetnim nivoom detalja u Full HD kvalitetu. Boju, kontrast i oštrinu moguće je automatski optimizovati – ljubitelji fotografije takođe mogu da prilagode slike kako bi izgledale toplo i prirodno, poput onih koje su snimljene na standardnom filmu.

Pomoću aplikacije PhotoMusic koja je ugrađena u fotoaparat, možete da kreirate interaktivne projekcije slajdova sa jednom od osam unapred učitanih numera ili možete da otpremite svoju omiljenu numeru i date svoj lični pečat.

Leave a Reply