Foto

Sony Cyber-shot DSC QX10

Uhvatite svaki trenutak ovog leta u visokoj rezoluciji pomoću dodatka za vaš pametni telefon – Sony DSC-QX10. Iako izgleda samo kao objektiv, ovaj idealni gedžet za festivale je zapravo kompletan i nezavisan fotoaparat, koji vaš telefon pretvara u moćnu specijalnu kameru.

Poseduje senzore visoke rezolucije, optički zum, Optical SteadyShot i ručnu kontrolu, kao i mogućnost snimanja HD video sadržaja. Bežičnim povezivanjem sa telefonom, može da se koristi kao dodatak ili samostalno, omogućavajući vam da fotografišete iz bilo kog ugla.

sony-cyber-shot-dsc-qx10

 

Ako ste se zadesili u prepunom fan pitu i želite da fotografišete vašeg omiljenog izvođača, jednostavno podignite QX10 iznad mase, dok sa telefona kontrolišete kadar koji ćete uslikati.

Model QX10 lako staje u svačiji džep i nudi čitav novi svet kreativnih mogućnosti pravljenja fotografija, koje jednostavno možete da podelite sa vašim prijateljima koristeći pametni telefon.

Cyber-shot™ DSC QX10 je dostupan u Sony Centru na drugom spratu TC „Ušće”, kao i u Sony Centru koji se nalazi na prvom spratu tržnog centra „BIG” u Novom Sadu,  po ceni od 23.000 dinara.

Leave a Reply