sony-wx300
Foto

Sony Cyber-shot WX300

Poboljšajte kvalitet vaših fotografija uz pomoć otmenih Cyber-shot™ WX300, HX300 i TX30 kompaktnih Sony digitalnih fotoaparata koji pružaju mnoštvo novih mogućnosti. Zahvaljujući funkcijama optičke stabilizacije slike i bržeg autofokusa, modeli  WX300 i HX300 su mnogo efikasniji pri beleženju objekata u pokretu, čak i kada zumirate.

Cyber-shot™ WX300

Tanak i veoma otmen, Cyber-shot™ WX300 je najmanji i najlakši3 digitalni fotoaparat na svetu koji poseduje moćni 20x optički zum.

sony-wx300

Uz džepne dimenzije zgodne za putovanja, WX300 se odlikuje i G objektivom visokog kvaliteta koji sa lakoćom beleži pejzaže, portrete i snimke iz blizine. U slučaju da fotoaparat držite u ruci, šetate ili zumirate, Optical SteadyShot režim neutrališe efekat podrhtavanja i omogućava kristalno čiste i jasne slike. Stabilizacija slike je sada približno dva puta4 efikasnija pri korišćenju velikog zumiranja u poređenju sa starijom generacijom Cyber-shot™ HX20V sa 20x optičkim zumom. Fotoaparat je takođe poboljšan Active Mode režimom, koji omogućava da video sadržaj snimljen iz ruke izgleda jasno i oštro.

 

Zabeležićete još više posebnih trenutaka uz pomoć super-brzog autofokusa koji je sad približno 3.6x brži5 u poređenju sa Cyber-shot™ HX20V pri punom zumiranju.

Ugrađeni Wi-Fi omogućava vam omogućava da svoj pametni telefoni koristite kao daljinski upravljač koji kontroliše fotoaparat. Idealan je za autoportrete ili grupne fotografije kada i vi želite da budete deo akcije. Takođe, fotografije i video zapise možete slati direktno na vaš pametni telefon ili tablet radi lakšeg pregledanja i deljenja sadržaja, koristeći Sony PlayMemories™ mobilnu aplikaciju. Pregledajte fotografije sa vašeg aparata bežičnim putem na umreženom televizoru ili arhivirajte sadržaj direktno sa Cyber-shot-a™ na vaš računar koristeći PlayMemories™ Home.

Uprkos svojoj maloj veličini, Cyber-shot™  WX300 može da napravi i do 500 fotografija uz jedno punjenje baterije: sasvim dovoljno za celodnevno fotografisanje kada ste napolju.

Leave a Reply