Foto

Sony Cyber-shot WX7

Sony Cyber-shot WX7 je napredni Cyber-shot™ fotoaparat iz W serije sa funkcijom snimanja Full HD video zapisa, velikim LCD ekranom i funkcijom za 3D snimanje. Prelepo dizajniran, kompaktan i izuzetno jednostavan za korišćenje, digitalni fotoaparat Cyber-shot™ WX7 pruža izvanredne mogućnosti za snimanje i neograničene kreativne opcije. Pređite na snimanje visokih performansi uz fotografije prepune detalja, 3D i glatke Full HD 1080i video zapise.

Niste sigurni kako da izaberete savršene postavke fotoaparata u skladu sa određenom scenom? Ne brinite, pomoć je pri ruci. Superiorni automatski režim automatski podešava ekspoziciju i druge postavke fotoaparata radi dobijanja optimalnih rezultata u raznim situacijama za snimanje.

Sa Cyber-shot WX7 aparatom otkrijte neverovatni svet 3D slike. Sony Cyber-shot WX7 omogućava snimanje 3D fotografija pomoću jednog dugmeta. Sweep Panorama omogućava snimanje širokih 3D fotografija u kojima možete da uživate na 3D televizoru. Funkcija Sweep Multi Angle omogućava kreiranje neverovatnih 3D efekata koje možete da istražujete naginjanjem ekrana fotoaparata sa jedne na drugu stranu.

Mnogi fotoaparati bore se da bi proizveli oštre i jasne slike u uslovima slabog osvetljenja. Revolucionarni Exmor R™ CMOS senzor povećava osetljivost i u isto vreme smanjuje šum te tako dobijate briljantne, detaljne slike.

Leave a Reply