Foto

Sony digitalni foto proizvodi na CES-u 2013

Kompanija Sony predstavila je i novi fotoaparat, Cyber-shot DSC-WX80, koji korisnicima pruža mogućnost direktnog prenosa fotografija sa fotoaparata na pametni telefon. Još jedan novitet iz Sony-ja je i kompaktni Cyber-shot DSC-TF1 fotoaparat, koji je, uz konkurentnu cenu i zanimljiv neravan dizajn, savršen za beleženje avantura, porodičnih putovanja i ostalih nezaboravnih trenutaka. Ovaj model je vodootporan je i omogućava fotografisanje na dubini do čak 10 metara, a pored toga otporan je i na prašinu, udarce i hladnoću.

Sony je nastavio sa daljim razvijanjem Handycam serije kamkordera, koji koriste jedinstvenu Balanced Optical SteadyShot tehnologiju. Novi modeli kamkordera (HDR-PJ790V, HDR-PJ650V i HDR-PJ430V) imaju ugrađen projektor i mogućnost Wi-Fi povezivanja sa drugim uređajima, tako da korisnici mogu da postave svoje fotografije na društvene mreže koristeći pametni telefon ili tablet.

Konačno, Sony je novim prototipom obogatio i svoju liniju digitalnih dvogleda sa snimanjem. Manji i lakši, ovaj prototip sadrži i OLED viewfinder i „hyper-gain“ funkciju, koja omogućava snimanje po mraku. Novi digitalni dvogled sa opcijom za snimanje će biti čak i otporan na prašinu i vodu, idealan za spoljnu upotrebu.

Leave a Reply