Foto

Sony DSC-HX9V

Uz kombinaciju snažnog optičkog zuma, objektiva profesionalnog kvaliteta i inovativnih senzora slike, Cyber-shot fotoaparati visokih performansi iz serije H pomažu vam da snimate prelepe fotografije i video zapise. Sony DSC-HX9V je digitalni fotoaparat visokih performansi iz H serije koji pruža kreativnu kontrolu za rezultate DSLR kvaliteta, sa moćnim zumom, mogućnošću snimanja Full HD 50p video zapisa i GPS funkcijom. Mnogi fotoaparati bore se da bi proizveli oštre i jasne slike u uslovima slabog osvetljenja. Revolucionarni Exmor R™ CMOS senzor povećava osetljivost i u isto vreme smanjuje šum te tako dobijate briljantne, detaljne slike.

Uz mnoštvo funkcija koje su jednostavne za korišćenje i omogućavaju snimanje fotografija i HD video zapisa boljeg izgleda, digitalni fotoaparat Cyber-shot™ HX9V predstavlja savršenog partnera za putovanja zahvaljujući ugrađenoj GPS funkciji. Doživite snimanje visokih performansi za fotografije prepune detalja, 3D i Full HD 50p video zapise bioskopskog kvaliteta.

Niste sigurni kako da izaberete savršene postavke fotoaparata u skladu sa određenom scenom? Ne brinite, pomoć je pri ruci. Superiorni automatski režim automatski podešava ekspoziciju i druge postavke fotoaparata radi dobijanja optimalnih rezultata u raznim situacijama za snimanje.

Pratite mesta na kojima su fotografije i video zapisi snimljeni i dodajte zabavnu dimenziju svakom putovanju. GPS funkcija omogućava prikazivanje vašeg položaja na ekranu dok putujete. Kada se vratite kući možete ponovo da doživite putovanja pomoću uzbudljivog prikaza mape na mreži koji možete da pregledate na računaru.
Niste poneli kamkorder? Potreban je samo jedan dodir da biste snimali izuzetno oštre i detaljne video zapise. Cyber-shot™ fotoaparati sada omogućavaju snimanje neverovatnom brzinom od 50 Full HD (1920×1080) kadrova u sekundi i pružaju izuzetno gladak, bioskopski prikaz akcije.

Leave a Reply