Foto

Sony DSC-WX5

Sony DSC-WX5 je kompaktni fotoaparat sa mnoštvom funkcija koji pruža neverovatan kvalitet slike, video zapisa i 3D fotografija. Zahavaljujući WX5 modelu možete da otkrijte neverovatni novi svet 3D fotografija. Funkcija Sweep Panorama sada vam omogućava snimanje zapanjujućih 3D fotografija u kojima možete da uživate na svom 3D televizoru. Funkcija Sweep Multi Angle omogućava kreiranje neverovatnih 3D efekata jednostavnim naginjanjem ekrana fotoaparata sa jedne strane na drugu, a u njima možete da uživate na 2D televizoru.

Na putovanju, a zaboravili ste da ponesete kamkorder? Potreban je samo jedan dodir da započnete snimanje prelepo oštrih i detaljnih HD 1080i video zapisa pomoću svog Cyber-shot fotoaparata. Slika je izuzetno oštra i glatka, a efikasna AVCHD video kompresija pruža manje datoteke koje ćete skladištiti i deliti pomoću računara.

Mnogi fotoaparati bore se da bi proizveli oštre i jasne slike u uslovima slabog osvetljenja. Revolucionarni Exmor R™ CMOS senzor povećava osetljivost i u isto vreme smanjuje šum te tako dobijate briljantne, detaljne slike. Sada možete da uživate u fotografijama DSLR kvaliteta, ali bez veličine i težine koju ima DSLR fotoaparat. Novi superioran automatski način rada inteligentno kombinuje do 6 slika i tako pruža neverovatne rezultate sa niskim nivoom šuma i visokim dinamičkim opsegom. Možete i snimiti prelepe portrete sa pozadinom koja je blago van fokusa – baš kao što to rade profesionalni fotografi.

Što više svetlosti objektiv propusti u fotoaparat, to bolje. G objektiv vrhunskog kvaliteta može da se pohvali izuzetno širokim maksimalnim otvorom blende od f/2,4. Obezbeđujući veću količinu svetlosti na senzoru fotoaparata, omogućava snimanje iz ruke u sumrak ili u slabo osvetljenim enterijerima bez potrebe za blicom. Njegov široki otvor idealan je i za kreiranje prelepih portreta uz malu dubinu polja.

Leave a Reply