Foto

Sony Handycam

Uhvatite svaki momenat u Full HD rezoluciji i ponovo doživite svoje omiljene uspomene u živopisnoj visokoj rezoluciji pomoću Handycam® kamkordera HDR-TG3E, najmanjeg i najlakšeg Full HD kamkordera na svetu

Malo veći od mobilnog telefona, moderni Handycam® TG3E lako staje u torbu ili u džep od jakne, što ga čini savršenim za svaku situaciju, od avanturističkih putovanja do intimnih porodičnih okupljanja.

Napravljen je od čistog titanijuma, pa ne samo što je neverovatno lagan, dovoljno je čvrst da savlada sve prepreke koje se nalaze na putu do savršenog snimka. Elegantni dizajn kamkordera upotpunjen je LCD ekranom osetljivim na dodir koji je jednostavan za korišćenje i pruža pristup važnim funkcijama putem praktično pozicionirane ploče za palac i dugmadi.

Memory Stick™ kartica kapaciteta 4 GB koja se isporučuje uz uređaj uklanja potrebu za nošenjem kabastih kaseta i diskova. Na opcionalnu Memory Stick™ karticu kapaciteta 16 GB može da stane skoro 6 časova Full HD video materijala.

Ne dozvolite da vas njena mala veličina prevari. Handycam® TG3E ne pravi kompromise kada je u pitanju kvalitet snimanja. ClearVid CMOS senzor i moćni BIONZ procesor za obradu slike pružaju izuzetno detaljnu HD sliku, bez obzira da li je u pitanju video materijal ili fotografije. TG3E čak snima i potpuno okružujući Dolby® Digital 5.1-kanalni zvuk.

Kada napunite Memory Stick karticu materijalom, možete da ga narežete na DVD dodirom na jedno dugme pomoću kompatibilnog računara. Pomoću BRAVIA LCD televizora možete da gledate svoje filmove u neverovatnom HD kvalitetu tako što ćete priključiti Handycam® TG3E putem opcionalnog mini HDMI™ kabla.

Leave a Reply