Foto

Sony HDR-CX900E Handycam kamera

Proleće 2014. godine obeležiće prestižni Sony HDR-CX900E model, koji postavlja nove standarde na polju slike i kvaliteta zvuka, u izrazito kompaktnom uređaju. Full HD liniji uređaja pridružuje se još pet modela, koje karakterišu senzori velikih dimenzija, Balanced Optical SteadyShot opcija za stvaranje stabilnih fotografija, poboljšani projektori za oštriju sliku, jednostavno bežično deljenje video zapisa i daljinsko upravljanje sa vašeg pametnog telefona.

Sony Handycam CX900E

Handycam CX900E pruža mogućnost beleženja iskrenih emocija i detalja u svakom kadru, čak i pri njenom brzom pokretanju brzinom od 50 kadrova u sekundi. Uz ovu kameru uživaćete u izuzetnom kvalitetu slike u svakom kadru, sa neverovatno malo šuma, čak i prilikom slikanja u sumrak.

Exmor R™ CMOS senzor slike sa visokom rezolucijom smešten je unutar svakog novog Handycam modela, dok nova generacija BIONZ X procesora povećava količinu zabeleženih detalja na slici i do 60 puta uz pomoć opcije Clear Image Zum i redukuje nivo šuma. Zahvaljujući inovativnosti kompanije Sony, Handycam sada može da snima u AVCHD Full HD i u MP4 formatima, što će znatno olakšati prenos snimaka na pametne telefone i Internet, uz pomoć ugrađene NFC/Wi-Fi funkcije.

Vaši video zapisi sada zvuče bolje nego ikada uz My Voice Cancelling opciju, koja pametno redukuje frekvencije glasova iza kamere, ali ne utiče na snimak glasa osobe koju snimate.

Leave a Reply