Foto

Sony NEX-3 ultrakompaktni fotoaparat sa izmenjivim objektivima

Svako može da uživa u DSLR kvalitetu slike i velikoj brzini snimanja, uz manju težinu. Elegantni α NEX-3 ultrakompaktni fotoaparat kompanije Sony omogućava jednostavno snimanje prelepih fotografija i HD video zapisa. Izaberite komplet sa NEX-3 fotoaparatom koji vam odgovara, uz izbor izmenjivih E-mount objektiva za svaku priliku.

Sve je u senzoru. Izuzetno veliki Exmor™ APS HD CMOS senzor garantuje fenomenalne performanse snimanja – kao da koristite DSLR fotoaparat, ali bez veličine i težine. Zaista ćete primetiti razliku koju čine bogati detalji, nizak nivo šuma, čak i prilikom snimanja u uslovima slabog osvetljenja. Uživajte u DSLR kvalitetu slike i izuzetno brzom odzivu prilikom snimanja koji pruža lagani i ultra kompaktni fotoaparat. Kućište senzacionalnog dizajna lako će stati u džep kaputa ili tašnu pa ga možete nositi na jednodnevna putovanja, vikende van grada ili odmore.

Nemojte se preplašiti komplikovanih dugmadi i menija. Ovaj je fotoaparat oličenje jednostavnosti zahvaljujući intuitivnom interfejsu na ekranu, točkiću za biranje i dugmadi za biranje opcija. Neverovatno je lako podešavati postavke fotoaparata jednom rukom. Snimajte glatke i detaljne HD video zapise zahvaljujući brzom automatskom fokusiranju za praćenje akcije – čak i tokom zumiranja. Prelepi efekti sa pozadinom van fokusa pružaju dodatnu dimenziju kreativnom snimanju video zapisa.

Leave a Reply