S3400_nikon
Foto

Tanki 20-megapikselski Nikon COOLPIX S3400

Zahvaljujući velikoj pažnji koja je posvećena dizajnu i detaljima, tanak 20-megapikselski COOLPIX S3400 staje u vašu ruku kao da je upravo za nju napravljen.

Predivno lak za korišćenje, ovaj fotoaparat je savršeni saputnik za one koji žive punim životom i u pokretu.  Poseduje vitko telo debljine 20,5 mm sa dodatnom pažnjom posvećenom detaljima dizajna, tako da fotoaparat sve vreme možete da držite i nosite sa sobom.

NIKKOR objektiv sa optičkim zumom od 7x i smanjenjem zamućenja pri pokretu daje jasne fotografije i kristalno čiste HD video snimke, koje sa lakoćom možete da pregledate na velikom LCD ekranu. Pametne automatske funkcije obezbeđuju savršene rezultate u svakoj situaciji, a fotografije možete da poboljšate na licu mesta korišćenjem zabavnih, ugrađenih efekata filtera.

S3400_nikon

CCD senzor slike sa 20 megapiksela omogućava vam da snimite izvanredno detaljne slike, kreativno isecate fotografije i napravite izuzetna uvećanja veličine postera. Širokougaoni NIKKOR objektiv sa 7x optičkim zumom (26–182 mm): od grupnih snimaka do krupnih planova, ovaj objektiv nudi izvanrednu preciznost i oštru rezoluciju, tako da sa lakoćom možete snimiti sve važne trenutke.

18 režima scene: automatski optimizuju postavke fotoaparata za popularne stilove, efekte i lokacije za fotografisanje. Napravite odlične snimke jednostavnim izborom režima koji odgovara situaciji u kojoj snimate.

Bežični prenos: kompatibilno sa Eye-Fi X2 (ili novijim) karticama. Prenesite digitalne fotografije (u JPEG formatu) direktno na pametni uređaj ili računar i iskoristite prednosti Nikon usluge za deljenje fotografija na mreži.

Leave a Reply