Foto

Toshiba Camileo BW10 Full HD

Ko bi rekao da se u tako minijaturnom pakovanju može naći Full HD 1080p video kamera sa fotoaparatom rezolucije 5 megapiksela. Izuzetno zgodna za rukovanje najnovija Camileo Toshibina kamera je i vodootporna, što znači da je pravi saputnik na vašem predstojećem letovanju.

Lako ćete je nositi u šorcu ili zadenutu za kupaći, a kad vam treba za škljocanje ili snimanje – spremna je za svega tri do pet sekundi, koliko joj treba da se uključi i ativira. Na kućište Toshibe stali su i USB priključak, HDMI konketor, ali i velika SD kartica kapaciteta do 32 GB, što je sasvim dovoljno i onima, koji poput Japanaca idu unaokolo i slikaju sve što vide! Sem toga, baterija izdržava do 300 fotki ili do sat vremena snimanja, nakon tročasovnog punjenja, ali nažalost nije izmenjiva.

Prodajna cena na predstavljanju iznosila je tačno 150 dolara, ali je sada spuštena na 125 dolara, što je manje od 100 evra. Zameramo joj nedostatak HDMI kabela u prodajnom paketu, ali ako vam je kabel neophodan, možete ga kupiti na sajtu proizvođača, za dodatnih 20 dolara. Ovu kamericu vredi uzeti u razmatranje, zar ne?! (Mi2Mobile)

Leave a Reply