Categories
Foto

Toshiba CAMILEO S40 HD mini kamorder

Toshiba Full HD kamkorder Camileo S40 privlači pažnju na više načina.

Njegov primamljivi, izuzetno tanki dizajn omogućava da ga ponesete bilo gde kako biste mogli da zabeležite sve što poželite. Uz izbor detalja u boji, takođe može da posluži kao elegantan digitalni fotoaparat od 16 megapiksela.

camileo-s40

Samo ga izvadite iz džepa i snimajte zapanjujuće 1920x1080p Full HD video zapise sa do 5x digitalnim zumom. 10x digitalni zum je dostupan za HD i VGA rezoluciju. Ugrađen je elektronski stabilizator slike (Electronic Image Stabilisation – EIS) radi postizanja odličnih rezultata – a deljenje putem društvenih mreža je izuzetno olakšano zahvaljujući softveru Camileo Uploader.

Format sa rukohvatom omogućava praktično snimanje Full HD video zapisa. Tanki, elegantni dizajn dostupan je sa detaljima u jednoj od četiri boje: srebrnoj, tirkiznoj, narandžastoj i ljubičastoj. Punjenje preko laptop računara obavlja se brzo i jednostavno zahvaljujući mikro USB priključku.

null

S40 omogućava snimanje pri osvetljenju do 2 luksa zahvaljujući odličnim performansama objektiva i CMOS senzoru od 5 megapiksela sa BSI tehnologijom. To je odlično rešenje za snimanje video zapisa ili fotografisanje u tamnim prostorijama ili pri slabom osvetljenju uveče.

Ne morate da budete stručnjak da biste dobili dobre rezultate pomoću modela S40. Razlog za to je taj što korisnički interfejs pruža dodirnu kontrolu nad nekoliko režima snimanja (poput usporenog snimanja, detekcije pokreta i ubrzanog protoka vremena). Stabilizacija slike je automatska, a isecanje video datoteka i njihovo čuvanje je olakšano zahvaljujući ugrađenom softveru za uređivanje video zapisa.