Foto

Toshiba Camileo serija – full HD camcorder

Toshiba Europe GmbH poseduje kompletan asortimanh HD kamordera različitih oblika od palm-held do pistol-grip formi. Svi modeli obezbeđuju HD rezoluciju, praktični su i mali, poseduju funkciju online razmene i jednostavni su za upotrebu a sve to po vrlo pristupačnoj ceni.

Najnoviji proizvodi u okviru Camileo serije, kao što su Camileo H30 i Camileo X100, dolaze sa zadivljujućom 10 megapiksela rezolucijom, što ih čini idealnim kako za fotografisanje tako i za snimanje. Camileo S20, sa debljinom od samo17 mm, je jedan od najmanjih full HD kamkordera i isporučuje se u sedam različitih boja.

Način na koji se kamere upotrebljavaju za pravljenje kućnog videa se drastično izmenio proteklih godina”, istakao je Marco Perino, General Manager EMEA Toshiba Digital Products and Services (DPS). “Danas potrošači žele male, džepne video kamere kako bi trenutno memorisali specijalne trenutke. Oni preferiraju kamere koje su jednostavne za upotrebu, ali bez kompromisa po pitanju kvaliteta slike. Pored toga, mnogi kućni video snimci se razmenjuju putem interneta, na popularnim web sajtovima poput YouTube. Toshiba je brzo odreagovala na te izmene u tražnji. Mi smo među prvima na tržištu ponudili širok asortiman praktičnih i pristupačnih HD camcordera. A vrlo praktična dopunska funkcija koju poseduju ovi uređaji jeste direktan upload na YouTube .”

Leave a Reply