Foto

Toshiba Gigashot serija kamkordera

Gigashot ponuda kamkordera dopunjuje postojeću Camileo ponudu. Takođe poboljšava sveobuhvatni skup tehnoloških proizvoda preduzeća Toshiba namenjenih modernom životnom stilu, koji obezbeđuju idealna rešenja za pravljenje filmova pomoću kojih ljudi mogu u pokretu da snimaju, montiraju i narezuju HD filmove.

Moderna i kompaktna Gigashot serija poboljšava postojeću liniju kamkordera preduzeća Toshiba HD mogućnošću, kao i podrškom za neprimetnu integraciju sa notebook računarima i drugim periferijskim uređajima korisnika. Gigashot ponuda pruža sveobuhvatni skup funkcija i nudi mogućnosti HD video zapisa i statičnih slika.

Uz najveći kapacitet ugrađenog čvrstog diska od 100 GB i mogućnosti vernog snimanja 1080i visoke definicije, Gigashot ponuda po pristupačnoj ceni obezbeđuje savršeno rešenje sledeće generacije za snimanje video zapisa.

Obe serije kamera sadrže 3-inčni široki TFT ekran u boji sa LCD prikazom za kristalno jasnu trenutnu reprodukciju, elektronsku stabilizaciju slike, kao i niz automatskih i ručnih postavki
balansa bele boje za ispunjavanje i najzahtevnijih profesionalnih zahteva. Kamkorderi serije A i K imaju i konektor za SD/SDHC karticu koji može da podrži i do 8 GB za snimanje fotografija izuzetno visokog kvaliteta.

Obe Gigashot serije nude veliki broj opcija za povezivanje, uključujući komponentni izlaz za video i A/V izlaz, koji korisnicima omogućavaju da prikazuju slike direktno na televizoru, kao i HDMI port za povezivanje sa TV uređajem visoke definicije. USB mini-konektor omogućava prenos statičnih slika direktno na računar. Serije A i K nude i širok opseg dodatnog pribora, uključujući softverske pakete „ImageMixerTM3“ preduzeća Pixela i „Nero Vision 5“, koji kreiranje i montiranje video zapisa čine brzim i jednostavnim procesom u kome ćete uživati.

Gigashot A serija

Uprkos malim dimenzijama od svega 78,1 mm x 135,4 mm x 79 mm i težini od 495 grama, Toshiba Gigashot A serija hvata MPEG-4/H.264 video zapis sa preplitanjem pri punoj rezoluciji 1080i visoke definicije (1920×1080/1400×1080 piksela). Osnovu snimanja video zapisa tako visokog kvaliteta čini kombinacija Fujinon sočiva visokog kvaliteta sa 10x optičkim/80x digitalnim zumom (žižna daljina: 4,5 do 45 mm) i jednog CMOS senzora za slike od 1/3 inča.

Kvalitet video zapisa kod kamera Gigashot A serije usaglašen je sa količinom ugrađenog skladišta na čvrstom disku. Postoje dve varijante modela, Gigashot A40F, koji koristi 40 GB čvrstog diska, i Gigashot A100F sa 100 GB ugrađenog skladišta koje je vodeće u kategoriji.
Na ugrađenoj jedinici čvrstog diska (HDD) modela Gigashot A100F može se uskladištiti više od 12 časova zapisa pune visoke definicije ili najviše 23 časa zapisa standardne definicije.

Gigashot K serija

Za filmadžije koji vode računa o svom budžetu, Gigashot K serija pruža i MPEG-4/H.264 video zapis visoke definicije sa preplitanjem pri rezoluciji od 1280×720 piksela. K serija nudi kvalitetna sočiva sa 10x optičkim/30x digitalnim zumom sa žižnom daljinom od 6,0 do 60 mm, a ima i CMOS senzor za slike od 1/3 inča. Ponuda ima dve varijante: model sa 80 GB (Gigashot K80H) i 40 GB (Gigashot K40H).

Snimanje fotografija

Osim video zapisa, kamkorderi serije A i serije K korisnicima nude snimanje fotografija pri maksimalnoj rezoluciji od 1920×1080, odnosno 1280×720 piksela.

Pribor za Gigashot A i K serije

Gigashot serije kamkordera dobijaju se sa mnoštvom pribora, uključujući:
namensku punjivu litijum-jonsku bateriju, adapter naizmenične struje, specifikacije za naizmeničnu struju (za Veliku Britaniju i kontinentalne zemlje), daljinski upravljač, bateriju za daljinski upravljač, USB kabl, AV kabl, komponentni kabl, CD-ROM sa softverom, CD-ROM sa uputstvom za korisnike, vodič sa brzom pomoći, vodič za brzi početak, poklopac za blendu.

Leave a Reply