Foto

Toshiba predstavlja foto-pribor za obogaćivanje multimedijalnog iskustva korisnika

Toshiba  pojačava liniju digitalnih okvira za fotografije uvodeći model Gigaframe Q8 sa ekranom od 8”. Digitalni okvir za slike omogućava sveobuhvatno multimedijalno iskustvo prikazujući digitalne fotografije i reprodukujući video klipove ili muziku. Planirano je da Gigaframe Q8 bude dostupan u Evropi, na Bliskom Istoku i u Africi tokom drugog kvartala 2008. godine.

„Budući da digitalni sadržaj kao što su fotografije, video zapisi i muzika postaje sve popularniji, javlja se potreba za privlačnim uređajima koji mogu da prikažu sadržaj kod kuće i na poslu“, izjavio je Marco Perino, generalni menadžer odeljenja EMEA PC Options, Peripherals and Services Division, Toshiba Europe GmbH. „Predstavljanje ovog najnovijeg dodatka pokazuje posvećenost preduzeća Toshiba ponudi multimedijalnog iskustva u kojem će korisnici uživati“.

Korisnici lako mogu da pokazuju i dele digitalni sadržaj pomoću novog digitalnog okvira za fotografije – čak i u režimu projekcije slajdova: sa odnosom širine i visine od 4:3 novi okvir za fotografije savršeno odgovara formatu većine digitalnih fotografija.

Rezolucija od 800 x 600 piksela osigurava svetle i sjajne slike. Zahvaljujući tome što ima dva integrisana stereo-zvučnika (2 x 0,5 vati), Gigaframe Q8 može da se koristi čak i kao MP3 plejer. Dugmad na ekranu osetljiva na dodir, pozadinski osvetljena plavim LED diodama, obezbeđuju pristup dodatnim aplikacijama kao što su postavke ekrana, kalendar ili sat.

Gigaframe Q8 ima integrisanu fleš memoriju od 128 MB za skladištenje digitalnog sadržaja, ali podržava i memorijske kartice kao što su SD, MMC, MS i xD.

U pakovanje koje dobijate uključene su sve potrebne komponente kao što su promenljivo postolje, USB 2.0 kabl, adapter naizmenične struje i kratko uputstvo za korišćenje.

Leave a Reply