Foto

Toshiba predstavlja tri nova CAMILEO Full HD kamkordera

Sa kamkorderima CAMILEO BW20, S40 i X150, Toshiba nudi bogat izbor funkcija kao odgovor na potrebe korisnika

Beograd, Srbija, 30. avgust 2012 – Toshiba Evropa je danas najavila tri nova CAMILEO Full HD kamkordera kojima proširuje ovu liniju proizvoda. Među novitetima su: ojačani sportski kamkorder za upotrebu na otvorenom, oblika štanglice i otporan na vodu1 CAMILEO BW20; tanak i lagan džepni kamkorder CAMILEO S40 sa drškom koji je uvek pri ruci; i novi ručni kamkorder iz serije X – CAMILEO X150 sa 10x optičkim zumom. Novi kamkorderi biće dostupni u Evropi u trećem i četvrtom kvartalu 2012. godine.

Sportski kamkorder otporan na vodu za upotrebu na otvorenom CAMILEO BW20

BW20 je nov Toshibin izdržljiv sportski kamkorder po pristupačnoj ceni za aktivnosti na otvorenom i u vodi. Ovaj Full HD kamkorder je posebno pogodan za potencijalno otežane uslove, kao što su snimanje na plaži ili pod vodom. Otporan je na prašinu2, vodu do dubine od 5m u trajanju od 30 minuta, i padove sa visine do 1,5m. LCD ekran osetljiv na dodir koji eliminiše refleksiju jasno pokazuje šta se snima čak i na jakom svetlu.

S druge strane, osetljivost na svetlost ovog kamkordera omogućava snimanje scena sa velikim kontrastom čak i pri samo 2 luksa. Elektronski stabilizator slike za rezultat ima pokretne snimke izuzetnog kvaliteta. Dodatna oprema koji dolaze u paketu omogućava još bolji doživljaj pri snimanju. To obuhvata i plutajuću traku, koja sprečava da kamkorder potone, kao i stativ za savršene snimke.

Džepni kamkorder CAMILEO S40

Toshibin tanak i lagan Full HD CAMILEO S40 sa drškom staje u džep i pri ruci je za snimanje posebnih trenutaka. Ovaj kamkorder ima elektronski stabilizator slike za savršene i jasne Full HD video snimke. Veliki ekran osetljiv na dodir od 7,6cm (3 inča) sa čuvenim Toshibinim grafičkim korisničkim interfejsom omogućava jednostavnu navigaciju kroz meni.

Zahvaljujući Camileo Uploader softveru, video snimci i fotografije mogu jednostavno da se postavljaju direktno na internet i društvene mreže. CAMILEO S40 se jednostavno povezuje sa TV uređajima, tablet računarima i notebook računarima za gledanje video materijala na većem ekranu preko mini HDMI® i mikro USB interfejsa. CAMILEO S40 se odlikuje posebnim dizajnom: dostupne su četiri različite boje okvira – srebrna, tirkizna, narandžasta i ljubičasta.

Kompaktni ručni kamkorder CAMILEO X150

Novi kamkorder bogatih karakteristika i po pristupačnoj ceni, CAMILEO X150, predstavlja dodatak Toshibinoj seriji X. Namenjen zahtevnim korisnicima koji žele kamkorder koji omogućava snimanje sa velike udaljenosti, CAMILEO X150 ima 10x optički zum. Ovaj novi Full HD kamkorder takođe omogućava pravljenje fotografija tokom snimanja jednostavnim pritiskom na dugme.

Tu su i ostale karakteristike kao što su detektor osmeha, koji fotografiše kada se osoba smeši; praćenje lica, koje podešava fokus objektiva prema licima na slici; i integrisana cut’n’save aplikacija za video montažu koja se jednostavno koristi, omogućavaju unapređen doživljaj pri snimanju. X150 ima slot za SDTM karticu koji podržava SDTM/SDHCTM/SDXCTM modele kapaciteta do 128GB.

Leave a Reply