Foto

Transcend PF700 digitalni foto ram

Transcend Information, Inc. svetski lider na polju multimedijalnih i uređaja za skladištenje podataka, predstavio je svoj novi digitalni ram za slike, Digital Photo Frame PF700

Ovaj atraktivni sedmo inčni digitalni ram za slike sa dodatnim osvetljenjem slika i formatom ekrana 16:9, pruža korisniku poseban doživljaj trenutka samog slikanja.

Transcend PF700 podržava sve najkorišćenije memorijske kartice SD™/SDHC™/ MMC/MS kao i USB Flash ključiće. Jednostavnim povezivanjem sa pomenutim memorijskim modulima, PF700 će automatski prepoznati sve slike u .jpg formatu, ponudiće opciju da se slike skladište na memoriju uređaja ili će Vam omogućiti da ih pregledate sa same prenosne memorije.

Korisnik može da pregleda slike jednu po jednu ili da ih PF700 sam menja željenim intenzitetom ili da u manjem formatu izlista više fotografija odjednom. Pored ovih mogućnosti, PF700 još karakteriše i ekskluzivno Transcend-ovo NaturaTone osvetljenje, ručno zumiranje i rotiranje slika, atraktivni “borderi” odnosno ivice samih fotografija, kao i teme koje doprinose trajnom doživljaju slika.

Pored svih ovih funkcija, PF700 može da radi i kao video plejer, MP3 plejer, atraktivni stoni sat ili digitalni kalendar sa podsetnikom i agendom. Zarad dodatne udobnosti korisnika, PF700 se isporučuje sa daljinskim upravljačem uz pomoć koga mogu da se menjaju fotografije, video klipovi, MP3 muzika bez fizičkog dodira sa samim uređajem.

Transcend 7-inčni digitalni ram za slike PF700, odlikuju blage konture, koje ga čine idealnim delom svake urbane dnevne ili spavaće sobe. Trenutno dostupan u crnoj i beloj boji, PF700 nije samo idealan za ličnu upotrebu, već je savršena i kao poklon prijateljima.

Leave a Reply