Foto

Tri ekskluzivne Olympus ponude za besplatnu dodatnu opremu

Sada imate više razloga nego ikada za kupovinu fotoaparata E-30, E-620 i ZUIKO DIGITAL objektiva.

Od 1. oktobra 2009. do 31. januara 2010. ćete kroz razne atraktivne ponude moći da uživate u pogodnostima kompletnog D-SLR sistema. Olympus E-sistem se temelji na Four Thirds Standardu koji kombinuje snažna i kompaktna tela sa brzim, kompaktnim i svetlosno jakim objektivima. Tri ponude koje će trajati ograničeno vreme nude mogućnost proširivanja vašeg sistema kako biste se mogli uveriti šta on sve može.

Kupite E-30 i dobićete držač baterije ili blic besplatno

Za kreativne korisnike koji žele nadogradnju sistema E-30 je ostvarenje sna. Opremljen neverovatnim funkcijama i najnovijim tehnologijama, E-30 je moćan i prenosiv kreativni studio koji oduševljava svojom brzinom, kvalitetom i naglaskom na kreativno izražavanje. HLD-4 držač baterija pruža maksimalnu ugodnost korišćenja i produženo trajanje snimanja.

Takođe dodatni taster okidača čini HLD-4 savršenim za snimanja u portretnom načinu. Sa bežičnim blicem FL-36R ne morate se zamarati brojnim kablovima dok ste koncentrisani na savršeno osvetljenje. Neverovatne karakteristike, najnovija tehnologija i opuštenost tokom snimanja.

Kupite E-620 i dobićete dodatnu litijum-ionsku bateriju besplatno

Ambiciozni fotografi će se zaljubiti u dobitnika TIPA nagrade Olympus E-620, najmanji i najlakši kreativni fotoaparat na svetu sa ugrađenom stabilizacijom. Kombinujući vrhunsku tehnologiju sa jednostavnom funkcionalnošću predstavlja kreativni i tehnološki biser – u pakovanju jednostavnom za korišćenje. Sada možete ojačati svoj sistem: sa E-620 i dodatnom kompaktnom punjivom litijum-ionskom baterijom (BLS-1), brzo punjenje nikad nije problem. Nikada nećete propustiti snimku. Savršena je i za HLD-5 držač baterija koji prima dve litijum-ionske baterije. Celo Olympusovo znanje u jednom, veomma snažnom, fotoaparatu koji je jednostavan za korišćenje – nemojte propustiti priliku.

Objektivi vrhunskog kvaliteta za vrhunske slike: Povrat novca za objektive

Tokom akcije u kojoj za kupovinu ZUIKO DIGITAL objektiva mogu dobiti povrat novca, fotografi imaju savršenu priliku da prošire svoje fotografske mogućnosti. Kako bi udovoljili svim posebnim zahtevima digitalne SLR fotografije, tu su svetlosno jaki ZUIKO DIGITAL objektivi kao odgovor na sve izazove.

Bazirani su na Four Thirds Standardu pa njihova besprekorna oštrina i kvalitet od ivice do ivice pruža mogućnost istraživanja sveta iz svake perspektive. Bez obzira da li tražite lveću snagu zooma, ultra široki ugao snimanja ili makro fotografiju, Olympus ima objektive za sve situacije i cene za svaki džep.

Leave a Reply