Foto

U Metrou velika akcijska prodaja foto aparata i video kamera

U objektima METRO Cash & Carry od petka 27. do nedelje 29. januara traje velika akcijska prodaja foto aparata i video kamera najpoznatijih svetskih proizvođača. Tokom ove akcije važi popust od 20% na kompletan asortiman ove grupe proizvoda.

U najvećem veleprodajnom lancu u Srbiji kupcima je na raspolaganju široka paleta foto aparata i video kamera za svakodnevnu i profesionalnu upotrebu. Tako na primer, digitalni foto aparat Nikon L23 sa dodatnom opremom koštaće tokom ove akcije 6.588 dinara, Sonijev model DCS-S3000B 5.322 dinara, a jedna od najpopularnijih Sonijevih video kamera DCR-SR15ES biće dostupna za 19.666 dinara (PDV je uključen u cene).

METRO Cash & Carry Srbija (www.metro.rs) započeo je sa poslovanjem početkom 2005. godine. Danas kompanija posluje sa centrima u Beogradu (u Krnjači, Zemunu i Vidikovcu) i Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu, Subotici, Šapcu i Užicu.

METRO Cash & Carry je prisutan u 30 zemalja sa preko 700 distributivnih centara. Sa više od 100.000 zaposlenih širom sveta, kompanija je u 2010 ostvarila prodaju u iznosu od oko 31 milijarde evra. METRO Cash & Carry je prodajna linija METRO Grupe, jedne od najvećih internacionalnih trgovačkih kompanija na svetu. U 2010. godini Grupa je ostvarila prodaju od oko 67 milijardi evra. Kompanija broji oko 280.000 zaposlenih, i posluje sa preko 2.200 centara u 33 zemlje.

Snagu METRO Grupe čine prodajne linije koje nezavisno posluju na tržištu: internacionalni lider u veleprodaji METRO/MAKRO Cash & Carry, Real hipermarketi – maloprodajne trgovine prehrane, Media Markt i Saturn – evropski tržišni lideri specijalizovani za trgovinu na malo medijskim i drugim električnim uređajima i Galeria Kaufhof – moderne robne kuće.

Leave a Reply