Foto

U ritmu sreće – nagradni foto-konkurs

Foto-konkurs Noći muzeja u Novom Sadu “U ritmu sreće” otvoren je za SVE ljubitelje fotografije, amatere i profesionalce, bez obzira na prebivalište i godine starosti.

Potrebno je dostaviti najviše 4 fotografije, u formatu A4, izrađene na foto-papiru ili odštampane kvalitetnom digitalnom štampom, uz podatke o autoru (ime i prezime, adresa, telefon, e-mail), na adresu: OTP banka Srbija a.d. Novi Sad, Bulevar oslobođenja 80, 21000 Novi Sad (sa obaveznom napomenom: Za foto-konkurs Noći muzeja).

2 thoughts on “U ritmu sreće – nagradni foto-konkurs

 1. McJunior

  Pozdrav svima. Koji su tacno uslovi konkursa? …zaista me cudi kako nije moguce mail-om poslati fotografije, ili na cd-dvd medijima nego moramo sami da ih stampamo u A4 formatu i saljemo postom. To mi je zaista cudno za 21.vek. Cudno je i to jer vecina konkursa danas funkcionise preko sajtova upload-ovanjem fotografija na sajt ili slanjem na mail. Takodje vecina onih koji otvaraju kokurs moraju da daju neke uslove vezane za same fotografje. Sta od tehnike sme da se koristi, u kojoj meri fotografija moze da se softverski uredjuje. Da li je dozvoljeno postavljanje svog vodenog ziga, okvira. U kojoj meri sme da se koristi Photoshop itd.. …zaista sture informacije :(

 2. Noc muzeja NS

  Obrada fotografija je dozvoljena. Možete koristiti bilo koji program i bilo kakve efekte, u meri u kojoj to želite. Svaka fotografija koja prođe selekciju žirija biće izložena u Noći muzeja 19. maja 2012. od 18 – 02h u Novom Sadu, sa podacima o autoru, nazivu fotografije, mestu i datumu nastanka.

  Fotografije se ne šalju u digitalnom formatu, jer su namenjene za postavku izložbe u galerijskom prostoru – dakle, potrebno je da ih izradite na foto-papiru ili odštampate u digitalnoj štampariji u formatu A4, te dostavite poštom (ili lično, ako ste iz Novog Sada) na adresu navedenu u tekstu foto-konkursa.

  Dakle, procedura podrazumeva dostavljanje izrađenih fotografija jer je krajnji cilj ovog foto-konkursa afirmacija fotografije kroz postavku radova u galerijskom prostoru, koji će u Noći muzeja posetiti više hiljada ljudi. Osim toga, obezbeđen je i stimulativan nagradni fond…

  Srećno!
  Noć muzeja Novi Sad

Leave a Reply