Foto

Ultrakompaktni Nikon 1 J2

Život je najbolji kada ga doživite u trenutku. Šta onda mislite o fotoaparatu koji je doviljno brz, dovoljno pametan i dovoljno kreativan da snimi zabavu u vašem svetu ne propuštajući nijedan važan trenutak?

Osmišljen da misli brzo i reaguje još brže, supermali Nikon 1 J2 fotoaparat sa zamenljivim objektivima obezbeđuje da uvek budete jedan klik ispred akcije. Ultraprenosiv i jednostavan za korišćenje, ima sve što vam je potrebno da snimite odlične fotografije i filmove.

Svetao LCD ekran nudi kristalno jasno fotografisanje i reprodukciju. Funkcije, kao što su inovativni Motion Snapshot i lak za korišćenje režim Kreativno, drže korak sa načinom na koji želite da snimite svoj život. Portabl Nikon 1 sistem: malo telo i kompaktni objektivi, dostupni u širokom opsegu boja. Projektovan da uvede nove nivoe brzine, jednostavnosti i uživanja u snimanju sveta oko vas.

Nikon 1 J2 odlikuje Superbrzi AF CMOS senzor slike koji omogućava performanse koje su vam potrebne za snimanje zadivljujućih fotografija i filmova. Nudi idealnu ravnotežu veličine sistema, brzine, osetljivosti na svetlost, rezolucije i dubinske oštrine. Omogućava snimanje slika od 10,1 megapiksela, bogatih detaljima, čak i subjekata koji se brzo kreću u svim uslovima osvetljenja.

Moćan EXPEED 3 procesor slike obezbeđuje neprevaziđene nivoe brzine i performansi u svakoj situaciji. Opremljen sa dva moćna sistema koji mogu da obrade slike neverovatnom brzinom od 600 megapiksela u sekundi. Nudi superiorno smanjenje šuma i omogućava korišćenje revolucionarnih režima fotografisanja ovog fotoaparata.

Napredni hibridni AF (autofokus) sistem fokusira toliko brzo da svaki trenutak možete da snimite bez kašnjenja. Trenutno prebacivanje iz režima autofokusa sa faznim detektovanjem za snimanje blještavih ili subjekata koji se kreću u režim AF sa detektovanjem kontrasta ukoliko je objekat nepokretan ili slabo osvetljen.

Brzo i precizno kontinualno snimanje: u potpunosti iskoristite sistem autofokusa ovog fotoaparata da biste snimili slike pune rezolucije, čak i subjekata koji se brzo kreću, brzinom do 10 slika u sekundi*². Ili fokusirajte jednu tačku i upotrebite fenomenalnu brzinu obrade koju poseduje ovaj fotoaparat da biste snimili slike pune rezolucije do 60 fps*¹ .

Motion Snapshot oživljava vaše fotografije samo jednim klikom. Iskorišćava u punoj meri brzinu obrade fotoaparata kako bi istovremeno bili snimljeni usporeni film i statična slika. Čim napravite snimak, fotoaparat kombinuje film i fotografiju da bi napravio „živu sliku“ i ovekovečio trenutak u vremenu kao nikada ranije.

Intuitivne funkcije: sa jasnim menijima, minimalnim brojem dugmadi, ugrađenim blicem i lako dostupnim točkićem režima za brzo pristupanje režimima snimanja. Kada ne želite da mislite ni o čemu, možete da snimate u automatskom režimu i dozvolite automatskom biraču scene da umesto vas odabere najbolje postavke fotoaparata.

Leave a Reply