Usain-Bolt-i-Samsung-NX300
Foto

Usain Bolt promoter foto-aparata Samsung NX300

Najbrži čovek na svetu udružio je snage sa Samsungom za iskustvo fotografiranja koje donosi brzinu i snagu u svakom trenutku

Samsung Electronics Ltd.,  je objavio partnerstvo sa atletskom superzvezdom Usainom Boltom u predstavljanju najnovijeg kompaktnog fotoaparata (CSC), NX300. Svetska ikona, Bolt, poznat je po svom ekstremnom fokusu i brzini, što ga čini idealnim prvakom za model NX300 koji obećava izvrsne performanse u fotografisanju najbržeg čoveka na svetu.

Šestostruki osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u disciplini trčanja na kratke pruge (sprint) i vlasnik tri svetska rekorda, Usain Bolt, široko je priznat kao “najbolji u klasi”, a njegovo partnerstvo sa Samsungom povući će paralele između Boltovog izuzetnog statusa i osobina modela NX300 kroz niz uzbudljivih inicijativa.

Usain-Bolt-i-Samsung-NX300

Samsung će raditi sa Fondacijom Usain Bolt kako bi osigurao fotografsku opremu i predavanja perspektivnim mladim fotografima. Pod imenom ‘NX Junior Photographer’, Samsung će pomoći da ostvare njihove snove i ciljeve pružanjem smernica koje su potrebne za usavršavanje.

Poput Usaina Bolta, NX300 je super brz uz sposobnost hvatanja životnih trenutaka koji prolete i njihovog deljenja u trenutku. Fotografi mogu izoštriti željeni objekt brzo i jednostavno, koristeći sistem Hybrid Auto Focus (AF) koji korisnicima omogućuje ostvarivanje najpreciznijih rezultata u visokom kvalitetu s jednim pritiskom na taster. Trebate fotografisati neki sled događanja? To nije nikakav problem. NX300 može fotografisati 8,6 kontinuiranih fotografija u sekundi sa super brzom brzinom zatvarača od 1/6000 po sekundi kako bi se osiguralo hvatanje svih detalja čak i ako se objekt kreće brzo poput Bolta.

Leave a Reply