IXUS-255HS
Foto

Usredsredite se na stil i performanse uz Canon IXUS 255 HS

Približite se ili smestite sve u kadar pomoću ultraširokog 10x optičkog zuma i koristite Wi-Fi za trenutno deljenje na mreži. HS sistem daje izvanredne rezultate. Koristite 10x optički zum da biste približili udaljene subjekte ili se još više približite uz 20x ZoomPlus. Smestite više u kadar i kreirajte odlične grupne snimke i prostrane pejzaže uz ultraširokougaonu postavku od 24 mm.

HS sistem na Canon IXUS 255 HS daje izvanredne rezultate pri slabom osvetljenju i omogućava vam da uhvatite pravu atmosferu trenutka, bez upotrebe blica ili stativa. Napredna DIGIC 5 obrada i CMOS senzor od 12,1 megapiksela velike osetljivosti pružaju izuzetan kvalitet slike u svim situacijama.

IXUS-255HS

Wi-Fi omogućava jednostavno povezivanje sa kućnim bežičnim mrežama, kompatibilnim štampačima i računarima, kao i sa prenosivim uređajima poput pametnih telefona i tablet računara, i njihovo korišćenje za brzo i praktično deljenje slika na mreži. Koristite GPS funkciju pametnog telefona kako biste pratili lokacije na kojima snimate, a zatim te podatke sinhronizujte sa fotoaparatom preko Wi-Fi veze kako biste ih dodali na slike.

Jednostavno snimajte divne fotografije ili filmove inteligentnim automatskim režimom, koji detektuje scene i bira savršenu postavku među 58 opcija (21 opcija za filmove). Takođe funkcioniše sa funkcijom Face ID i prilagođava snimanje registrovanom uzrastu – na primer, isključuje blic i zvukove kada detektuje bebu koja spava. Hibridni automatski režim omogućava fotografisanje pomoću inteligentnog automatskog režima i kreira video zapis od 4 sekunde pre svakog snimka – zatim ih kombinuje u zabavan HD (720p) film.

Leave a Reply