Foto

Vaše uspomene u punoj HD rezoluciji pomoću BenQ LR100

BenQ je predstavio digitalnu kameru LR100 koja je opremljena sa mogućnošću snimanja filma u punoj HD rezoluciji od 1080p, pokazujući svetu kako BenQ ide za stepen više kod specifikacija za sve svoje digitalne kamere da bi ispunio zahteve na tržištu.

Puna HD rezolucija od 1080p kod ove kamere je podržana od strane CMOS senzora i tehnologije stabilizacije slike i može snimati visokokvalitetne i kristalno čiste video zapise čak i tokom noći pri 30 kadrova u sekundi, dok potrošačima obezbeđuje mogućnost da uveličavaju i smanjuju zumiranjem, i imaju neprekidno automatsko fokusiranje prilikom snimanja, pa čak i tokom snimanja usporenog filma.

Moderan model LR100, sa 14M CMOS senzorom sa različitim zabavnim efektima, biće dočekan od strane korisnika koji vole i uživaju da podele svoju kreativnost. Opremljen sa zumiranje od 5x i sa LCD ekranom od 2,7”, jedan od različitih zabavnih efekata na modelu LR100 sa ISO6400 koji je vredan napomenuti je ‘efekat vodenih boja’, koji se može koristiti u režimu snimanja fotografije i filma. Pored toga, ovaj model takođe podržava višestruke formate za ispunjavanje korisničkih potreba.

Sa modelom LR100 BenQ namerava da obezbedi korisnicima proizvod koji im treba, dok zadržava osećaj za zabavu, čuvajući BenQ-ovu vrednost – “Lako snimanje uz pune ruke zabave” i time olakšava korisnicima da dodaju lični dodir stila svojoj kameri, svojim slikama i video zapisima. Modeli LR100 i LR200 su danas lansirani da bi odgovorili rastućem zahtevu za profesionalne mogućnosti, obezbeđujući da je svako iskustvo sa BenQ-om unikatno i prijatno.

BenQ-ov novi model LR100 je već na raspolaganju u Evropi i dolazi u srebrnoj, crvenoj i crnoj boji. Posetite stranicu LR100 proizvoda za više informacija.

Leave a Reply