Gadgets · Hardware

Foxconn predstavlja GeForce 9800GX2-1024 grafičke kartice

Kao jedan globalnih lidera u proizvodnji kvalitetnih grafičkih kartica, FOXCONN se pridružio kompaniji Nvidia u predstavljanju najbrže grafičke kartice na tržištu: GeForce® 9800GX2-1024.

Ova kartica je pažljivo dizajnirana kako bi donela vrhunske performanse za entuzijaste i najzahtjevnije korisnike. Foxconn 9800GX2 grafička kartica Foxconnova nova grafička kartica bazirana je na NVIDIA® Quad SLI™-Ready GeForce® 9800GX2 grafičkom procesoru te predstavlja najbolji izbor za sve igrače. U proizvodnju ovih grafičkih kartica uložen je velik trud, znanje i sposobnost Foxconnovih inženjera te su korišćene napredne proizvodne tehnologije kako bi se i sa novom serijom grafička kartica potvrdio Foxconnov moto – “Performanse bez kompromisa”.

Nagrade za Foxconn grafičke kartice Foxconnove grafičke kartice su u 2007. godine nagrađene sa preko 80 nagrada, što svedoči o prepoznavanju vrhunskih performansi i kvalitete Foxconn proizvoda. Foxconn 9800GX2-1024 kartice će sigurno nastaviti taj trend budući da koriste najkvalitetnije dostupne komponente kako bi se osigurala maksimalna kvaliteta proizvoda i zadovoljstvo korisnika.

Leave a Reply