Hardware

Freecom na sajmu CeBIT 2012 predstavlja novitete

Freecom, deo grupe Mitsubishi Chemical Holdings Group i nagrađivani proizvođač eksternih hard diskova i prenosivih uređaja za skladištenje podataka, izlagaće svoje nove proizvode i servise, kao i postojeći raspon rešenja za multimedijalne sadržaje i digitalno čuvanje podataka na ovogodišnjem sajmu CeBIT u Hanoveru u Nemačkoj (6. do 10. marta 2012.).

Freecom će predstaviti celokupni proizvodni program za skladištenje podataka, sa upečatljivim dizajnerskim rešenjima, inovativnim hard diskovima, NAS uređajima za mrežno čuvanje podataka i SSD rešenjima, kao i tehnologije sljedeće generacije, uključujući Thunderbolt sistem, koji omogućava veću brzinu prenosa podataka nego ikada do sad. Freecom će svoje proizvode izlagati na uzbudljivom štandu u području Planet Reseller, paviljon 14/15, štand H33.

“Čuvanje podatak će biti vruća tema i na ovogodišnjem CeBIT-u, budući da je predviđen spektakularan rast tržišta hard diskova i NAS rešenja u godinama koje dolaze,” kaže Cas de Heus, Manager of Marketing & Communications u kompaniji Freecom. “Kompanije i individualni potrošači traže najbolja rešenja za svoje potrebe i žele najprikladniji način za skladištenje rastućih količina podataka i kasniji pristup sačuvanim podacima. Danas su korisnicima na raspolaganju brojna rešenja – bez obzira na to da li ste profesionalni korisnik, koristite li PC ili Mac ili ste neko ko jednostavno želi da spoji uređaj na Smart TV i snima i gleda televizijski program. Sa kompletnom ponudom od visokokvalitetnih eksternih hard diskova do udaljeno dostupnog privatnog skladišta u oblaku i rešenja dizajniranih kako bi se nosila sa sve bogatijim multimedijalnim sadržajima, naš raspon inovativnih proizvoda, osmišljenih i dizajniranih u Nemačkoj, nudi ponešto za svakoga.“

Među proizvodima koje će Freecom predstaviti na sajmu CeBIT 2012 nalaze se:

Novi SSD uređaji sa Thunderbolt interfejsom

Freecom će na CeBIT-u 2012 predstaviti zanimljive i inovativne nove SSD uređaje opremljene najnovijim interfejsom visoke brzine. Freecomovi predstavnici će biti dostupni na štandu H33 kako bi posetiocima otkrili sve benefite koje novi proizvodi pružaju.

Mobile Drive Sq – dobitnik dizajnerske nagrade iF GOLD product design award 2012

Dizajniran u saradnji sa poznatim industrijskim dizajnerom Armanom Emamijem, Freecom Mobile Drive Sq postavlja nove standarde dizajna za eksterne uređaje za skladištenje podataka. Uređaj je nedavno nagrađen cenjenom nagradom iF GOLD – koja ga je izjednačila sa Appleom u istoj kategoriji – a hvali se jedinstvenim meta-organskim dizajnom sa glatkim linijama i kvadratnim oblikom. Uređaj izgleda zadivljujuće uz bilo koji notebook ili desktop računar, a može se spojiti i na TV za snimanje i reprodukciju televizijskog programa.

Freecomova familija uređaja Sq ove godine će dobiti ukupno tri noviteta –Hard Drive Sq, Network Drive Sq i Mobile Drive Sq TV. Navratite na Freecomov štand kako biste saznali zašto će ovi uređaji uzburkati tržište u 2012.

SilverStore 2-Drive NAS

SilverStoreHYPERLINK 2-Drive NAS omogućava korisnicima da pristupe svojim datotekama kad god žele, sa bilo kog mesta. Sa ugrađenom funkcionalnošću privatnog oblaka Tonido Private Cloud, korisnici mogu pregledavati datoteke na pametnim telefonima, na PC-u, Macu ili tabletima i tako doslovce imati svoje podatke pod prstima 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.

Leave a Reply