Hardware

Fujitsu na CE&HA sajmu u Beogradu

Kompanija Fujitsu Technology Solutions na prvom Sajmu potrošačke elektronike i kućne tehnike (CE&HA), uz standardan program ponude na tržištu Srbije, predstavlja i svoja jedinstvena inovativna rešenja.

Fujitsu Bay projektor“ je prvi projektor koji se može umetnuti u modularno ležište (slot) vašeg notebooka. Ova patentirana inovacija korisnicima dodatno povećava mobilnost i ugođaj na poslu, kao i kod kuće. Projektor jednostavno pretvara laptop u mobilnu kancelariju ili lični bioskop, ne remeteći fleksibilnost – jednostavno, u modularno ležište se ubaci projektor, i spreman je za upotrebu za nekoliko sekundi.

Fujitsu STYLISTIC Q550 tablični računar, uz sve prednosti modernog, kreativnog i zabavnog rada prstima, podržava i pisanje aktivnom olovkom, a dodatni kvaliteti koje jedino ovaj poslovni tablet nudi kompanijama na tržištu Srbije su: najviši nivo sigurnosti, jednostavno integrisanje i upravljanje u korporativnom IT okruženju.

Posetioci će tokom tri dana CE&HA sajma, od 30. septembra do 2. oktobra, imati prilike da se upoznaju sa ovim rešenjima na zajedničkom štandu kompanije Fujitsu Technology Solutions i partnerske firme Control Point iz Užica, na štandu u Hali 1 Beogradskog sajma.

Leave a Reply