Hardware

Fujitsu nudi napredniju infrastrukturu za SAP BW akcelerator

Fujitsu danas objavljuje globalnu dostupnost treće generacije svog infrastrukturnog rešenja za „SAP akcelerator skladišta poslovnih podataka“ (Business Warehouse Accelerator Infrastructure 3). U pitanju je optimizovan hardversko-softverski sistem koji se klijentima isporučuje sa prethodno instaliranim softverskim rešenjima SAP NetWeaver® Business Warehouse Accelerator (SAP NetWeaver BW Accelerator) i SAP BusinessObjects Explorer™ – brži, i isplativiji nego u prethodnoj generaciji.

Uspeh u poslovanju zavisi od analize operativnih podataka, brzine i kvaliteta odluka koje se na osnovu njih donose. Fujitsu infrastrukturno rešenje za SAP NetWeaver BW Accelerator omogućava korisnicima brži i jednostavniji pristup podacima, do nivoa sprovođenja analiza u realnom vremenu. Predstavljeni novitet je prilika da preko 7.000 preduzeća u svetu koja koriste rešenja kompanije SAP – među kojima su i brojni veliki korisnici IT-ja iz Srbije – kao i budući korisnici, neprestano nagomilavanje podataka za potrebe poslovne analitike zaista doživi kao blagoslov savremene konkurentnosti, umesto kao opterećujući balast administracije.

Uz osnovni model za SAP NetWeaver BW Accelerator, koji je već dostupan na tržištu, Fujitsu je sada prvi dobavljač koji kombinuje novitete SAP softvera u svom sistemu sa opcionim SSD diskovima – Fujitsu PRIMERGY BX922 S2 blejd-serveru. Uklanjanjem potrebe za eksternim sistemom za skladištenje podataka korisnici dobijaju manju, atraktivniju cenu i smanjen ukupan trošak posedovanja rešenja čija će skalabilnost ujedno obezbediti nesmetan rast.
Dodatne i značajne efikasnosti mogu da se obezbede uz pomoć inovativne karakterisitke kompanije Fujitsu, koja omogućava da do tri SAP NetWeaver BW Accelerator-a rade paralelno na jednoj fizičkoj jedinici PRIMERGY BX900 sistema. U ovakvom slučaju se ranije obično zahtevao odvojen sistem za svaki „BW akcelerator“– što je povlačilo i znatno veće investicije i operativne troškove korisnika.

Leave a Reply