Gadgets

Apacer AA300 HDMI kabl

Treba vam kabl da povežete vaše uređaje sa što manje kablova?

Novi HDMI kabl opremljen pozlaćenim konektorima podržava Full HD1080p rezoluciju. Njime možete da povežete DVD plejer, kamkorder, PS3, XBOX 360, AV receptor i mnoge druge audio-video uređaje. Sa audio i video signalom koji prolazi kroz isti kabl, povezivanje sistema postaje još efikasnije i jednostavnije.

Apacer, globani lider u proizvodnji memorijskih modula i digitalnog storidž hardvera, predstavio je svoj brendirani AA300 HDMI kabl. Apacerov AA300 High Definition Multimedia Interface (HDMI) digitalni audio-video transmisioni kabl je komlikovano dizajniran i dobro kontrolisanog kvaliteta, tako da obezbeđuje najbolje performanse transmisije audio i video signala.

Izuzetno, AA300 HDMI kabl je potpuno HDMI-sertifikovan i podržava Full HD 1080p rezoluciju. Sa 1.3c verzijom prošao je sertifikaciju tipa 2. AA300 HDMI kabl podržava propusni opseg do 340 MHz i prenosi signal impresivnom brzinom do 10.2 Gbps. On vam garantuje kompletan prenos signala i omogućava da se lako povežete sa bilo kojim delom audio i video opreme na rastojanju do dva metra.

Dodatno, konektori Apacer-ovog AA300 HDMI kabla su pozlačeni 24K zlatom, pokazujući ne samo elegantan izgled, nego i najbolji kvalitet konekcije.

Apacer-ov AA300 HDMI kabl je kompatibilan sa većinom naprednih HDMI funkcija, kao što su Dolby True HD i DTS-HD Master Audio. Plug-and-use funkcionalnost automatski detektuje svaki povezani deo opreme i ne zahteva dodatna podešavanja. Apacer-ov AA300 HDMI kabl je u saglasnosti sa RoHS standardima i napravljen je u okruženju bez olova, pa je proizvod koji vodi računa o ekologiji.

Leave a Reply